Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, összejönnétek egy huszoné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek egy huszonéves pasival, aki több mint egymilliót keres, de a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2018. febr. 22. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hogy néz ki?

Mik a kedvenc időtöltései?

Mennyire művel, mennyire intelligens?

Milyen a világnézete, hogya gondolkodik a nekem fontos témákról?

Mik a jövőbeli tervei, hogyan képzeli el az életét?

Mennyire nyitott a szexben?

Mennyire ad az egészséges életmódra?

...stb.

Ezektől függ, nem a fizetésétől és a jelenlegi lakhelyétől.

2018. febr. 22. 22:25
 12/20 anonim ***** válasza:
7%
Vannak páran kik csak a pénz szagát érzik.Pénze kell a pasi nem.Tipikus.
2018. febr. 22. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem nagy cucc, nem jönnék össze vele. Egy jobb, 2 diplomás mérnök pár év tapasztalattal megkeres ennyit bpn.

Hány órát dolgozol érte egy nap? Mennyit kell érte túlóráznod? Gondolom napi 10et elvisz az életedből, néha még hétvégén is melózol.

Nem jönnék össze olyannal, aki a szüleivel él, akkor sem, ha olyan gazdagok, hogy a fiuk külön szárnyat kapott a villájukban.

2018. febr. 22. 23:13
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Ki a f_szomat érdekel a fizetésed hülyegyerek?
2018. febr. 22. 23:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. febr. 22. 23:54
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

"Pénze kell a pasi nem."

Nem az ő pénze, hanem simán pénz kéne. Mindig a lottóról álmodtam, nem arról, hogy bárcsak egy random faszi megnyerné, aztán engem választana kisfeleségének.

Kérdező, nem jönnék össze, mert nekem személy szerint olyan ember kell, akinek egyedül kell lennie. Nekem is szükségem van arra, hogy sokszor egyedül lehessek. Ha valaki minden nő után hazamegy csak azért, hogy ne legyen egyedül, akkor azzal érzelmileg nem tudok mit kezdeni.

2018. febr. 22. 23:54
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem kellenél. Vajna Timi vagyok. :)
2018. febr. 23. 06:07
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

Nem kellenél, mert foglalt vagyok. Az én vőlegényem amúgy havi 510 nettót keres, de nem él a szüleivel, és már akkor sem élt velük, amikor összejöttünk.

Nekem amúgy az "egymilliót keresek de otthon lakom a szüleimnél" az életképtelen kategória.

2018. febr. 23. 07:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Havi 50 er keresek jo az mindenre ..
2018. febr. 23. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Havi 200-at keresek de nem a mami törli ki a seggem és mindig volt van és lesz is nőm.
2018. febr. 28. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!