Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Évelején tetszettem a kiszemel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évelején tetszettem a kiszemelt fíúnak de most. MIT CSINÁLJAK?

Figyelt kérdés
Évelején tetszettem a kiszemelt fíúnak de most felém se bagózik. Mikor bejöttem neki keményen lekoptattam mert idegesítő és levakarhatatlan volt. Csak utána tetszett meg, ... ROHADTUL! Szerintetek kiábrándult belőlem?
2010. jún. 8. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:

hát akkor jól kib@sztál magaddal...;)

am sztem megsérthetted...

2010. jún. 8. 14:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudooooom. De olyan idegesítő volt. Osztálykiránduláson mindenhova kisérgetett. Szeretem ha egy pasi udvarol/bálványoz, DE NEM ENNYIRE!

Néha (haverságból) dumáljak vele? :/

2010. jún. 8. 14:24
 3/6 anonim válasza:
Tudod, ez nagy pech, h csak most tetszett meg Neked.Valószínűleg azért nem érdekled már, mert lekoptattad és látta h Nálad semmi esélye nincs.De ha járni szeretnél vele, (vagy nem tudom, h mik a szándékaid) akkor Neked kell kezdeményezned, vagy közelítened hozzá, mert lehet ,h még mindig érez irántad vlmit.Hát hajrá....XD
2010. jún. 8. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi ^^)
2010. jún. 8. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem mennék oda hozzá, egy férfi ne sértődjön meg..

Vagy maximum egyszer beszélgetni (de akkorsem idiótán vihogni és rányomulni, mert azzal az ellenkezőjét éred csak el)

Ha igazán akart téged, akkor megszerez

2010. jún. 8. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:

KÖszi, bár a kezdeményezést én sem úgy értettem h rányomulni.

Egy baráti csevej, meg egy szemezés oszt kész

2010. jún. 9. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!