Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lámyok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lámyok, nektek mi a véleményetek, ha egy férfi meghajol és kezet csókol? Leginkább 20-30éves korosztály véleményére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 09:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Túlságosan mesterkélt. Nem szimpatikus gesztus.

Legyen udvarias, el is várom, de nem vagyok az angol királynő. Nem oda illik.

Semmivel sem helyén valóbb egy randin, mint telefonban úgy elköszönni, hogy "viszontlátásra".

2018. febr. 20. 10:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Csinálták már velem párszor, legtöbbje szerintem hülyéskedett, én is úgy veszem. Nincs ellenemre amúgy, nem nagy valami 21/L
2018. febr. 20. 10:14
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha bejön a pasas, akkor "ah, milyen udvarias, egyből levesz a lábamról", ha nem jön be, akkor "milyen nevetséges, erőltetett szokás, lol".
2018. febr. 20. 10:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Kellemetlenül érintene. Manapság ez nem szokás. Ennél eleve távolságtartóbb vagyok, szóval feszélyez, ha elkapják a kezem és puszilgatják. És itt jön be az, hogy ma ez nem szokás. Ha szokás lenne, akkor fel lennék készülve rá és valószínűleg ugyanúgy megszoktam volna, mint ahogy a bókokat is megtanultam elfogadni, miután felnőttem.
2018. febr. 20. 10:43
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget mindenkinek.

Szép napot kívánok mindenkinek!

2018. febr. 20. 13:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha poénból teszi, vagy pl bálon a tánc előtt a "színjáték részeként", cuki. De ez a 21. sz, itt nem kell bájgúnárkodni.
2018. febr. 20. 15:58
 17/19 A felhasználó ***** válasza:
Cringe af.
2018. febr. 20. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy a legnagyobb proliság és illetlenség TÉNYLEGESEN megcsókolni ilyenkor a hölgy kezét? Nem érintheted az ajkaddal, csak úgy tehetsz, mintha megcsókolnád.
2018. febr. 21. 18:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Mivel ez manapság nem szokás, amilyen kis cukika akarsz lenni, pont az ellenkezőjét érnéd el. Normál esetben egy nő nem nyújtja neked a kezét, ha igen, akkor kézfogásra, amit kézcsókba csavarni udvariatlan. Az is az, ha megragadod a kezét, magadhoz húzod, és összenyalod.
2018. febr. 21. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!