Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tizenévesen előfordult veletek, hogy egy idősebb csajnak bejöttetek? (4-5 évvel kb)
nem, de nagyon örültem volna neki
20F
Én 11 évesen már babival szexeltem, igaz egy faluban nőttünk fel, és még most is szomszédok vagyunk.
Vazul bácsi 92F
Igen, 17 évesen egy 26 éves csajjal. A bátyám edzőtársa volt (egy edzésre jártak). Csak kb. akkorra tudta meg hány éves vagyok, mire először csókolóztunk. Sokkal idősebbnek gondolt. De nem volt belőle gond, fél évig tartott a dolog. Nem nevezném annyira komolynak az egészet, összejártunk ölelkezni, dugni, kicsit a másikkal lenni otthon, de együtt például nem voltak közös programjaink, de mindenképp jó volt. Olyan tapasztalatszerzésnek is felfogtam részben, egy 9 évvel idősebb csajjal persze, hogy jóarcnak tartott minden haverom, bár most már nem értenék egyet azzal, hogy egy huszonéves csaj tapasztalt, de nálam mindenképp tapasztaltabb volt akkor. Ma is tartjuk a kapcsolatot a neten keresztül bár nem túl gyakran beszélünk. Azóta neki már családja van.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!