Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szex a főnökkel? Volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a főnökkel? Volt egy céges buli, ahol nem az én főnököm, hanem egy másik részleg főnöke (aki elég magas pozícióba van) rám hajtott.

Figyelt kérdés
Csókolóztunk, történt volna más is, de túl sokat ivott. Szóval ezek után felhívott, hogy lenne-e kedvem találkozni vele. Tudom, hogy csak szexet akar, és nagyon bejön nekem. Mellesleg ő is én is egyedülállóak vagyunk. Még soha nem csináltam ilyet de nagyon kívánom. Mit csináljak?
2010. jún. 7. 21:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
40%
Akkor mégis milyen választ vársz?
2010. jún. 7. 21:45
 12/30 anonim ***** válasza:
ha kezdesz vele, tényleg gondold át, hogy megéri-e, hogy a munkatársnők pletyiznek rólad, és komoly baja is lehet a kollegának ha kitudódik... van olyan cég amely ezt elutasítja... akár a hr-en is rákérdezhetsz, hogy mi lenne ha. Én nem mennék bele. Ha fontos a munkád nem kéne ilyennel problémákat csinálnod magadnak. nálunk van egy osztály ahol az alkalmazott "nem kavar" a főnökkel már évek óta de mindenki tudja és nem nőtt a szemünkben a csaj. Mondjuk ott család van mindkét fél esetében. Szimpla sex miatt ne kockáztass, tényleg. arra lehet találni bárhol pasit. HA fontos a munkahelyed nem éri meg.
2010. jún. 7. 21:45
 13/30 anonim ***** válasza:

"túl sokat ivott"

Csókolóztál egy részeg pasival akinek gondolom nem állt fel ez miatt és csak azért nem volt szex.

Feküdj le vele, mit kell ezen ennyit gondolkodni.

2010. jún. 7. 21:47
 14/30 A kérdező kommentje:
Igazából én szívesen találkoznék vele, hogy megismerjem, csak tudom hogy azt akarná. Ezért nem akarok. Csak nagyon bejön. Talán tényleg az lenne a legjobb, ha elküldeném. Basszus, miért csak azt akarja? Tudom, én csesztem el a bulin, és ezt már nem tudom helyre hozni... :(
2010. jún. 7. 21:51
 15/30 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki idézett a szövegedből...

Találkozni lehet vele...miért ne? Majd ott úgy is kiderül, hogy tényleg csak azt akarja-e...!

És ha csak azt...akkor hagyd a fenébe..., mert ő csak pin@ ként fog használni...elnézést a vulgáris megfogalmazásért...de ez így van...nem fog tudni nőként tisztelni és nézni rád...csak egy eszköz, egy nemi szerv leszel számára...

De te tudod...a te életed, a te döntésed...

2010. jún. 7. 21:55
 16/30 anonim ***** válasza:
21:32 es voltam amúgy:D
2010. jún. 7. 21:55
 17/30 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, hogy ha találkozok vele, és le akar fektetni, és nem engedem, akkor a képembe vágja, hogy akkor minek találkoztam vele és esetleg kiröhög h azt hittem ebből több lesz?! Na és akkor nagyon hülyén érezném magam.. Ezért kellene akkor nemet mondani, ha felhív....
2010. jún. 7. 21:57
 18/30 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, ha kölcsönös a vonzalom, csak nyugodtan éljétek ki magatokat, ne a főnököt keresd benne hanem az adoniszt aztan csáó :D
2010. jún. 7. 22:02
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

Problémás ez az egész. Nem ismerjük a cégeden belüli hierarchia rendszert, de az sem elképzelhetetlen, hogy az állásoddal játszol. Nem érdemes kockáztatni, főleg most, hogy nem ritka, hogy leépítenek. Ha az ügy nem az ő szájíze szerint alakul és a vezető beosztása révén van beleszólása abba, hogy kit tesznek lapátra, még te is sorra kerülhetsz.

Amúgy sem akar komoly kapcsolatot, szerintem hanyagold!

30/F

2010. jún. 7. 22:05
 20/30 A kérdező kommentje:
És hogy küldjem el finoman?
2010. jún. 7. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!