Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Házas emberek 45 éves kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas emberek 45 éves kor felett. Mikor szexeltetek utoljára a párotokkal és hány évesek vagytok most?

Figyelt kérdés

2018. febr. 14. 07:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, igen, az ember nem szívesen gondol arra, hogy a szülei, hogy pont az ő szülei is szexelnek. Pedig 50-52 évesen még javában megy a hancúr. Igaz, az én páromnak is 52 éves korában hanyatlott a kedve, és azóta már csak heti egy alkalommal tudom felcsigázni az érdeklődését. Ettől eltekintve az intimitás továbbra is megmaradt.

59F

2018. febr. 15. 11:40
 12/22 Yoda m. ***** válasza:
38%

Miquel-nek...

Miért írod, hogy az ember nem szívesen gondol arra, hogy szülei...

Érdekes, sok szülő, meg pont az ellenkezőjét érzi: nem szívesen gondol arra, hogy fiatal (~20é) gyermeke szexel... Miért?

Mert azt hiszi a szex az az érett "felnőttek" privilégiuma és azt is hiszi, hogy van valami köze az IQ-hoz, EQ-hoz. SEMMI köze... (Sajna) Az állatok is szexelnek. Némelyik fajta nem is akár hogyan... Igaz, nem a testi örömökért, mint az ember, hanem a faj-fenntartásért. (Jó-néhány régióban az ember is úgy szexel, mint állat, azaz gátlástalanul, ész nélkül! Aztán tessék, maholnap 8...9...10 milliárdan leszünk)

Szóval, a szex-nek semmi köze a szeretethez, de a szerelemhez sincs. Az pusztán egy ösztöncselekvés, amelynek mozgatója a fizikai TESTÜNK vágyakozása egy extatikus kielégülés felé.

Nem a lelkünk vágya, bár kétségtelen, érzékszervi és az ebből adódó érzelmi szinten is megélhetjük, azaz az emberi EGO-t simogatja, ha úgymond 'sikerrel' jártunk. Persze lehúz, ha meg nem. De mindez az EGO játéka.

A felhőtlen kielégülés valóban egy rövid extázis élmény! Két félember, két test eggyéválása, azaz két (jó esetben) kölcsönös vágy beteljesülése. S mindezt még fokozza, ha szeretet, vagy önfeledt szerelem is párosul hozzá. (Annak hiányában ott a bordély)

50 felett miért ne lenne igénye a testi vágy kielégítésére bárkinek is?

Hiszen ez a fajta ösztönkésztetés gyakorlatilag kortalan! --> "A vén kecske is megnyalja a sót!"

Ez az egyszerű magyarázat arra, amin hitetlenkedtél: 50 év fölött is? IGEN! Ameddig csak bírja...

A későbbi ritkulása csak amiatt van, hogy a TEST már nem olyan fitt, mint 30 évvel korábban. Ezért sokkalta komolyabb erőfeszítést kíván a helytállás. Ez a biológiai/testi (anyagi) oldala.

Pszichés oka pedig abban rejlik, hogy az elmúlás folyamatát lelke nem bírja tudomásul venni, elviselni. Hiszen jól tudja, hogy számára már közelebb a vég, mint a kezdet és ez lehangolja... és így lopakodik be lassan életébe pl. a "kapuzárási pánik".

Mindemellett még társulhat hozzá jócskán "SZÉGYEN" érzet is. Ami főleg a NŐ esetében gond.

Aki görcsösen HISZI, hogy Neki már nagymamaként nem is jár a kielégülés, mert már TÚL ÖREG ahhoz!

FRÁSZT ÖREG! Csak annak érzi magát (és persze úgy is viselkedik). Hiszen a lélek nem öregszik, az kortalan.

De... tudjuk jól a történelemből is, hogy a HIT, és HIEDELEM - ami az elme terméke - milyen erős befolyásoló tényező tud lenni egy ember... csoport, vagy társadalom életében is! (Lásd: kollektív hit, vallás)

Szóval vigyázzatok, hogy miben hisztek és miben nem. Mert amiben hisztek, azzá váltok.

Bocsánat, ha túl hosszúra nyúlt volna elmélkedésem...

No, az ERŐ legyen Veletek!

2018. febr. 15. 21:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Karácsonykor. Aztán, húsvètkor majd újra.
2018. febr. 15. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Én 44f, feleségem 38. Tegnap este, egy-egy nap kihagyással minden nap szeretkezünk. 3 gyerek,15 éve.
2018. febr. 23. 07:07
 15/22 exelant ***** válasza:
100%
Én 41 múltam, a férjem 42 múlt, 15 éve leszünk most idén májusban már házasok. Egyre kevesebb a szex közöttünk, idén talán háromszor ha szexeltünk, de nekem nem is hiányzik a férjemmel való szex, mert nekem nem jó vele az ágyban. Önző nagyon, én mellette már vagy 12 éve nem elégültem ki , s ha kérem, hogy csináljuk másképp, ha próbálom irányítani, nem teszi meg,mert neki az úgy jó ahogy van, vagy azt ő nem tudja meg csinálni, vagy úgy megcsinálni, ahogy én kérem, ahogy nekem jó. Én kényeztetem őt kézzel is, orálisan is, az aktus is megvan, de nekem túl hamar, én a kézi és orális kielégítést soha nem kapom vissza tőle, s az aktus rövidsége miatt is , én hosszú évek óta nem elégülök ki mellette. Hiányzik ez pedig nekem nagyon.
2018. febr. 23. 07:21
 16/22 anonim ***** válasza:
Kedves előző! Nem léptél félre ez miatt, nem kerested mással a kielégülést? Nem vagy frusztrált a kielégületlenség miatt? Nem gondolkoztál a váláson? A közérzetedre is rossz hatással van biztos. Nem irigyellek.
2018. febr. 23. 09:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Exelant! Kapsz most annyi privát üzenetet a "segítőkész"férfiaktól hogy csak győzzed elolvasni:)
2018. febr. 23. 09:05
 18/22 anonim ***** válasza:
exelant-> én csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha ennyi ideje nem kapsz viszonzást, akkor te miért feccölsz bele energiát, hogy neki jó legyen? Egyszer-egyszer még megértem, hogy kielégíti a párját viszonzás nélkül, na de folyamatosan... így a havi 1 szex is sok, tényleg nem értem miért mész bele.
2018. febr. 23. 10:02
 19/22 anonim ***** válasza:
68%

65F/61N. 19 éve vagyunk együtt. Ma reggel.

Mivel nyugdíjasok vagyunk és ráérünk, minden reggel szexszel indítunk.

:)

2019. márc. 19. 19:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne hogy dugnak a szüleid. Pont.
2019. okt. 26. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!