Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nálatok mit jelent?
Figyelt kérdés
amikor megláttok egy pasit, aki tetszik nektek, akkor már kvázi eldöntöttétek, hogy szeretnétek vele járni.
viszont velem eddig azt csinálták, hogy szeretettek volna jobban megismerni és majd meglátjuk, hogy kialakul-e valami. én az ilyenekre mindig nemet mondtam, mert akkor nem azért van velem mert bejövök neki (külsőleg vagy belsőleg), hanem hozzám szokik esetleg. az ilyen párkapcsolatokban meg nincs szerelem szerintem.
Ti mit gondoltok erről? Ezek tényleg ilyen lepattintós szövegek voltak (mondjuk akkor nem értem hogy jön képbe a "szeretnélek jobban megismerni") vagy minek tudhatom ezt be?
Mert ezt én már teljesen nem értem!
22/F
2010. jún. 7. 19:12
11/11 A kérdező kommentje:
nem tudom
2010. jún. 8. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!