Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha egy lány magassarkúban van randin? Vagy olyankor másként bántok vele mintha laposban lenne?
Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 15:04
11/18 anonim válasza:
Nem zavar, tetszene a dolog. Ugyanúgy bánnék vele, pl. elmennénk a Gül Baba utcába, hegymenetbe.
12/18 anonim válasza:
Nem előny és nem is hátrány. Rá vagyok kiváncsi és nem a cipőjére.
13/18 anonim válasza:
Hátrány, főleg, ha mellé még alacsony is a lány.
14/18 anonim válasza:
Randin illik jól megjelenni. És abból, hogyan öltözik fel le is lehet szűrni pár dolgot. Nyilván a randi helyszine meg van beszélve és ha oda illik a magassarkú akkor miért ne? Szeretem ha a nők adnak magukra és ha kicsit átlagtól jobban vannak öltözve nem hátrány. Látod milyen az ízlése stb. Persze mint irtam függ a helyszíntől, hogy milyen legyen az öltözete és igy a cipője is. És igenis nőies a magassarkú, nem hiába tálalták ki.
15/18 anonim válasza:
#14 Attól hogy valamit kitalálnak, még nem lesz jó. ;-)
16/18 anonim válasza:
#15 akkor rosszul fejeztem ki magam, bár aki akarta megértette. Ezt nem csak kitalálták hanem el is terjedt, nem kicsit. Nem hiába hordja több kevesebb gyakorisággal a nők nagy %-a az egész világon. Nem sok nő van akinek ne lenne. Így jobb? :)
17/18 anonim válasza:
14es! Igazad van.
Egy nő pont, hogy nőies tud lenni egy magassarkuban. De nagyon könnyű hibázniegy magas sarkúval. Pl gagyi 1000 Ftos kìnai (volt szerencsém első randin belefutni egy ilyenbe a lányon). Aztán megesik , hogy valaki nem tud járni benne. Nagy divat volt a nyitott orrú, oda azért szép körmök lábujjak illenek.
Szerintem, nőies egy randin ha valaki normális cipőbe jön amit viselni is tud. Egy normális tervezőt meg kell fizetni,normális anyagokat meg kell fizetni. Egy ilyen lányért autóval illik menni, és haza vinni.
Nálam jó pont !
18/18 anonim válasza:
Igy a 147 centimmel szeretem a magassarkút a mindennapokra randira is jo egy olyan darab ami a hétköznapokra is. Bocsi lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!