Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A foglalt pasik miért érdekesebbek egy csajnak?
szerintem fordítva is igaz, nekem is sokkal szimpatikusabb egy lány, aki vagy foglalt, vagy volt elég stabil kapcsolata. teljesen máshogy viselkednek. nem stresszelnek egy pasi/lány közelében, mernek nyíltan beszélni, alkalmazkodóak, tudják mi kell a másiknak, tudják mivel jár egy kapcsolat, elfogadják a másik fél bibijeit, valahogy kiegyensúlyozottabbak.
És ahogy mások is írják, ez egy jó szűrő. Páromnak is sokkal szimpatikusabb egy olyan sztár, akinek fix kapcsolata van, esetleg egy bombanővel, mint egy örök szingli pasi. Egy pasi aki már 10 éve hűséges, szerelmes, "nem készítette ki a csaját", mégiscsak vonzóbb egy nő szemében, mint egy csajozógép, aki minden héten más nőt dug meg.
Számtalan oka van ennek.
A pasi magabiztosabb lesz és felszabadultabban fog viseltetni más nők iránt.
Ha valakinek már megfelelt, akkor biztos tud valamit. Főleg igaz ez arra, ha már régóta van együtt a párjával... mert ugye hűséges, megbízható és lehet vele hosszútávra tervezni
Nem szeretek altalanositani, de en is ezt tapasztalom.
Szinglikent is eletvidam, pozitiv szemelyiseg voltam (persze a szakitas fajdalmanak lecsengese utan) es jobban is ügyeltem arra, hogyan jelenek meg, milyen benyomast keltek masokban. Nem allithatom, hogy tulzottan nehezemre esett volna az ismerkedes, de azert igenis tennem kellett a sikerert.
Amiota pedig parkapcsolatban vagyok, nagyon meglepönek tartom, hogy sok lany kezdemenyez. Van, aki csak szimplan kedves, de teljesen elveszti erdeklödeset, amint megtudja, hogy kapcsolatban vagyok, de van sok olyan is, aki teljesen egyertelmüen flörtöl velem. A korrektseg kedveert az elsö mondatok köze beszurom, hogy több eves parkapcsolatban vagyok. A reakciok az eröltetett kacajtol: "Jaaaa, nem is igy gondoltam, itt felreertettel valamit....Haha!" az: "Akkor te ugye mar igenyelned a valtozatossagot?"-on at a "Tyüha, akkor ugye titkoloznunk kell?"-ig terjednek.
Szerencsere nem feltekeny tipusu a baratnöm, de mar ö is kiosztott egy pincernöt, aki fizeteskor megjegyezte, hogy "Milyen izmos az alkarod..." Baratnöm rakiabalt, hogy: "Mert büntiböl mindig porszivoznia kell, amikor valami hül.je p....-val szemez!"
En majdnem görcsöt kaptam a röhögestöl, de a kavezoban is ugy tünt, hogy többen ertekeltek az improvizalt stand up-ot...
#14. Jó fej a barátnőd :D.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!