Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hazudik a munkájáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hazudik a munkájával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Pár hete megismertem tinderen egy srácot, nagyon jó fej, normális. Azt mondja szoftverfejlesztő a munkája, de nekem valami gyanús. Egy kigyúrt, tetovált embert képzelj el, nem az a tipikus kocka. Hajnalokig fent szokott lenni, gyakran küld képeket, ahogy az éjszakában kocsikázik, olyankor azt mondja kajáért megy meg kiment kocsikázni. Nappal is szinte mindig elérhető, mikor megy valahová, sosem írt még olyat, hogy most dolgozom. Kezdem azt hinni, hogy nem akarja elmondani mi a valódi munkája, mert mondjuk egy maffiózó vagy ilyesmi. Mit gondoltok, igazam lehet?
2018. febr. 12. 15:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Belebotlottál egy Chev Cheliosba? :D
2018. febr. 12. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne ilyen sztereotípiákból indulj ki. A mérnök, informatikus kollégáim, ismerőseim egy része gyúr, hegyet mászik, bulizik, ahogy én is. Kocka kinézetű szinte nincs is köztük.
2018. febr. 12. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Sztem tegyel fel neki valami jo infos kerdest, es ha jol valaszol akkor okes. Pl kerd meg, hogy magyarazza el a lebegopontos es a fixpontos szamabrazolas kozti kulonbseget. Persze elotte nezz utana:)
2018. febr. 13. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:

A kedvesem is fejlesztő.

Ha épp itthon van, 95%-ban játszik, mellette futnak a kódok, néha kijavít egy-egy bugot, vagy fejleszti magát a neten.

1-2-ig simán fennvan éjjel, játszik, videókat néz, ilyesmi, és egyáltalán nem kocka.

Attól, mert mérnök, nagyon is talpraesett és nyitott, csomó mindenről tud beszélgetni akárkivel, vicces, sokat nevetünk, stb.

2018. febr. 13. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!