Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan pasival, aki csak Calvin Klein, Hugo Boss, Ralph Lauren és Tommy Hilfiger ruhákat hord?

Figyelt kérdés
Vagy egy sznob hülyének gondolnátok?
2018. febr. 11. 22:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

Aki kínaiban vásárol, az szimplán idióta.

Manapság a fast fashion boltokban közel annyiért vásárolsz, mint a kínaiban.

Legalább minőségibb ruhát kapsz, normális garanciával, nem fogsz valami bőrt irritáló anyagot, festékanyagot hordani magadon.

Arról nem beszélve, hogy nem fogsz adócsaló, bűnöző bandákat gyarapítani, akik az országon élősködnek.

De felőlem, mindenki azt csinál amit akar. De könyörgöm, ne szólják meg már azt, aki kicsit akar adni a minőségre.

A kérdező nem designer márkákat írt, szimplán minőségi termékeket. Csak Magyarországon tűnnek ezek olyan luxus cuccnak, mondjuk itt már a nike meg az adidas is az.

Persze leszólni ilyenkor nem gáz, jól is írta valaki, ti sem vagytok különbek.

2018. febr. 11. 23:25
 12/28 anonim ***** válasza:
44%

Jogos. Érthetetlen miért divat Magyarországon azzal büszkélkedni, hogy valaki kínaiban vásárol.

Köztudott, hogy az adófizetés nem az erősségük.

2018. febr. 11. 23:28
 13/28 anonim ***** válasza:
34%

Szr lehet az az élet, amiben csak muskátliknak van helyük. :/

2018. febr. 11. 23:28
 14/28 anonim ***** válasza:
22%
"Arról nem beszélve, hogy nem fogsz adócsaló, bűnöző bandákat gyarapítani, akik az országon élősködnek. " - Dehogynem...
2018. febr. 11. 23:29
 15/28 anonim ***** válasza:
29%

# 14

HÚHA nem győzöm végigolvasni a hatalmas érveidet az állításod mellett.

Nézd meg mennyit adóznak Magyarországon ezek a multik, nem kevéssel hozzájárulva a magyar GDP-hez, és a sok kínai, aki 0 ft adót fizet, plusz még ott húzzák le a rendszert, ahol csak tudják.

2018. febr. 11. 23:32
 16/28 anonim ***** válasza:
51%

23:29

Ez aztán a vitakultúra. Óvoda szint.

2018. febr. 11. 23:34
 17/28 anonim ***** válasza:
78%
Attól, hogy te nem tudsz minden csalásról, még vannak, más kérdés, hogy a NAV mennyire megy ezeknek utána. Terveket lopnak, ismerek személyesen olyat, akitől loptak, ő semmit nem profitált abból, hogy az általa tervezett ruhákat gyártották le, és nem is tudott utánamenni, és ez csak egy. A nagy nevek Kínában gyártatnak, mert olcsó a munkaerő, a kínai meg legyártatja ugyanazt márkajelzés nélkül. Kolléga mesélte, aki volt Kínában kiküldetésben, az ottani kínai piac, jó minőségű termékek, csak ki kellett választani, milyen márkajelzéssel címkézzék fel. Engem nem érdekel, hogy hol kapom meg azt, amire szükségem van, a számomra leginkább megfelelő ár-érték arányban. Csal a kínai? Csal az egész KKV szektor, csalnak a nagyok is, sőt, az állami szféra is, csak másképp és másban. A nagyok sem a hangyák jólétéből gazdagodtak meg.
2018. febr. 11. 23:39
 18/28 anonim ***** válasza:
14%
Na igen, alátámasztani nem tudja, jönnek a teljesen irreleváns hülyeségek, agyszülemények. Szokásos.
2018. febr. 11. 23:41
 19/28 anonim ***** válasza:
29%
Ezek nem agyszülemények, dolgoztam többféle cégnél, állami és versenyszférában, kicsinél és nagynál, van rálátásom arra, hogyan működnek, de nem csak a saját tapasztalataim, hanem ismerőseimé, rokonaimé is. Ja, hogy nincs benne a hírekben, és nem kerül előtérbe, mint a napokban az, hogy Babos Tímeától loptak a reptéren? Hát bocs, én nem vagyok olyan híres... Ettől még nem hazugság.
2018. febr. 11. 23:46
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok most kíváncsi a sok hazudozásodra, ne haragudj.

Én sem kezdem el, hogy a városi legendák szerint a kínai üzletekben kiveszik a vesédet.

Pont a gyakorira járnak azok az emberek, akiknek az ismerősétől az Inditex lopja a terveket, hagyjuk már :D

Tartsál már egy színvonalat.

2018. febr. 11. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!