Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is gyerekes? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gyerekes? Meg fog még változni?

Figyelt kérdés

Van egy huszas évei elején járó pasi, egy ideig ismerkedtem vele. Ritkán tudott értelmesen is beszégetni, de az idő nagy részét azzal töltötte ki, hogy megmutatta a kedvenc mémeit. Chaten és élőben is. Ő nevetett rajta, én meg fafejjel néztem, de akkor is.

Szerintem ez nagyon gyerekes, ő meg megkérdezte, hogy miért gondolják gyerekesnek a nők :D

2018. febr. 11. 16:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Úgy nézett ki a történet, hogy egy ideig ismerkedtem vele, aztán a jelleme miatt nem folytattam. Hónapok óta nem beszéltem vele, és most eszembe jutott. Feltettem egy kérdést, hogy mások mit gondolnak róla. Ez nem kötelez semmire szerintem. Te nem szoktál gondolkodni? Vagy csak akkor, ha valami hasznod származik belőle?

Esetleg neked nem jut nő, hogy itt szitkozódsz?

2018. febr. 11. 18:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!