Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ha muszáj lenne, melyik nőt választanátok? Egy szép arcú de ronda testűt, vagy egy bomba testűt ocsmány fejjel?
mivel ez a kérdés, így erre válaszolok, mert amúgy abszurd.
szóval attól függ, hogy mennyire ocsmány a fej és mennyire ronda a test. Alapvetően (no nem direkt, hanem egyszerűen így működök), az arc az elsődleges, a test másodlagos a külsőt tekintve. De ha nagyon (nagyon, nagyon, nagyon) ronda a test, akkor a kérdés már nem is olyan könnyű.
A szép arcú, de ronda testűt. Magyarázat: arcközpontú vagyok, ha nőkről van szó. Bele tudok szeretni egy számomra vonzó, kedves arcba úgy, hogy a test totálisan háttérbe szoruljon.
Azért azt tisztázzuk, hogy a "ronda test" egyáltalán nem biztos, hogy kövérségre kell, hogy utaljon. Van az elöl deszka-hátul léc típus, ami teljesen formátlan, se melle, se feneke - szerintem az sokkal rosszabb.
Az elsőnél húzd bele egy sittes zsákba a másodiknál pedig tegyél a fejére egy papírzacskót. :D
A végén meg üssed ahol éred. :D
Kinek mi a szép.
Nekem a szép barna szemű, hosszú, sötét hajú, magas telt alkatú nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!