Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen ismerkedős szöveg tetszik, ha Tinderen, vagy hasonló ismerkedős oldalon írnak rátok?
Megoszlanak a vélemények úgy veszem észre :) Az a ,,gond" hogy mindenkinek igaza van, aki csak ráír egy ,,mizu-t" a csajra és már mehet is a tali (a linkelt kép bizonyítja [link] ill. azoknak is akik valamivel ,,megfogják" a lányt, adatlapot elolvasva, írják jó leveleiket, és még sincs semmi reakció! Mondom semmi! Se + se -.
F.
Talán ne keverjük a dolgokat.
Egy dugibabának, aki kitesz három műkörmös képet szöveg nélkül, bőven elég a "mizu". Lehet, hogy nem válaszol rá, de az már az ő dolga.
Egy normális lánynak meg, aki teljes leírást tesz ki magáról, természetes, hogy így is kell reagálni.
Az nem indok, hogy "más lány nem válaszol, ezért veled is nyegle vagyok".
#10 Azt azért nem árt figyelembevenni, hogy aki csak külső alapján választ, az a randi annyit is ér....
Nekem konkrétan volt ilyen randim tinderről, beszélgetés alig volt, döntött a kép; aranyos srác volt, de a randi után következő találka nem kellett már. Ezek után jobban meggondoltam, hogy kinek válaszolok, mert nem elég a jó kép.......
Tehát kérdéses az is, hogy mit akarsz elérni az ismerkedéssel és ilyenkor figyelembe veszed azt, hogy ha egy lány nem könnyelmű flörtölésért ismerkedik, akkor nem csoda, hogy nem akar válaszolni; tehát szerencsés esetben komolytalan lányocskákat szemelsz ki, őket majd érdekli, amit tolsz.
#17 Tökéletesen egyetértek.
Lényegében ez attól függ, hogy milyen lányokat match-elsz be. Általánosítani értelmetlen. Van olyan lány, aki minden üzenetre reagál és olyan is, aki nagyon megszűri.
Pl. Bár elég szomorú, amikor valakinek csak az az egyetlen problémája, hogy nem írnak vissza neki, de megsúgom: aki vissza is ír, abból sem biztos hogy kapcsolat, vagy egyáltalán randi lesz. Tehát nem veszítettél semmit, elég vicces amikor ezen vergődik valaki, mintha annyira fontos lenne, hogy minden jött-ment lány válaszoljon sablon üzenetekre, aztán mindegy, ha utána semmi sem lesz.
A sablonozást eleve értelmetlennek tartom, hiszen az a cél, hogy valamit megismerjenek belőled, erre a sablon nem alkalmas. Úgyszintén értelmetlen az is, ha azt hiszed, hogy mások elvárásaira kellene formáld az üzeneteidet. Lényegében olyan mintha itt az ismerkedés fogalmát nem ismernék az emberkék. Semmi bonyolult nincs ebben, ez csak ismerkedés, nyítottság kell ehhez, semmi több... lehetőleg mindkét fél részéről.
Most töröltem sok hónap próbálkozás után a tindert. Kipróbáltam mindent: részletes szöveg magamról a bemutatkozásban, vicces szöveg, rövid szöveg, semmilyen szöveg. A kezdőkép volt arcról meg távolról is. Feljártam gyakran, feljártam ritkán. Sokakat húztam jobbra, keveseket húztam jobbra. A nagyon kevés matchre mind ráírtam, néha részletes szöveggel, néha csak valami rövid viccessel. Volt, hogy nem írtam egyáltalán. Volt, hogy kaptam szuperlájkot is, vagy nem válaszolt, vagy azonnal törölt, vagy nem is írt.
Semmi siker nem lett. Szóval ezért nem tudok már hinni tit az okos tanácsoknak, mert hiába próbáltam mindent, nem vált be semmi.
De persze tudom, hogy ez is kizárólag az én hibám, meg túl ronda vagyok még egy beszélgetéshez is, és ha ronda vagyok, akkor biztos unalmas buta paraszt is. De többet már nem töltöm ezzel az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!