Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok egy olyan pasiról, aki egy millió felett keres, de nem látszik rajta?
Amíg a minimum ápoltsági szintet hozza, és nem él koldusi életszínvonalon miközben a számláján halmozódnak a milliók, addig szimpatikus.
A minimum meg ápoltságban nálam annyit jelent, hogy alkalomhoz illő, tiszta, megfelelő méretű és jó állapotú ruhákban jelenjen meg, a mosakodást, hajmosást, borotvát, fogkefét, fésűt, dezodort, körömollót ismerje és sűrűn használja.
Életszínvonalon azt, hogy amit szeretne azt vegye meg, ha telik rá. Nem engem kell eltartani, de azt a szintű sz.rrágást amikor valaki penészes alagsori szobát bérel és a legolcsóbb tesco pulykapárizsit eszi vizeszsömlével milliós fizetésből, túlzásnak érzem, mert én a saját pénzemből szeretek költeni bizonyos dolgokra egy kicsit többet - tipikusan ilyen dolgok az ételek, a bőrápolási dolgok, az utazás, elektronikai termékek - na persze nem a pénzszórás szintjén, de inkább veszek finom kaját mint olcsót ha megtehetem. És frusztrálna ha úgy érezném hogy ok nélkül visszahúz, hogy hiába telne rá mindkettőnk keresetéből, az ész- és végnélküli spórolás miatt sose használjuk ki.
De ha ezek megvannak inkább örülnék hogy tudja kezelni a pénzét és nem akar felvágni vele.
Az meg kifejezetten szimpatikus hogy nem menőzik ezzel instán. Én is félévente ha kiteszek valamit, nem igénylem hogy a párom a nyilvánosság előtt élje a életét.
Párom egymillió felett keres, vonattal jár, nincs autója (jogsija is 3 éve a fiókban áll), semmi puccos-feltűnő cucc.
Farmer-bőrdzseki póló, sportcipő.
Nulla ékszer, karóra vagy egyéb "villogás".
Egyrészt havi egymillió még nem olyan sok, amiből telne arra az igazi rongyrázásra (műtárgyak, yachtok, luxusnők, ibizai kokainpartik, stb.)...
Másrészt a legtöbb ember, aki egymillió körül keres, kemény munkával jutott el odáig, és keményen dolgozik, hogy meg is tudja tartani a jól fizető állását. Nincs mellette nagyon se idő, se kedv rongyot rázni.
Harmadrészt, akinek családja van, annál a havi egymillió úgy eltűnik, mintha nem is lenne. Házhitel, gyerekholmik, különórák, sport, a két, három autó fenntartása, minőségi kaja az egész családnak, családi programok... és huss, nyoma sincs az egymillának... Csak úgy mondom.
Millió felett. Mondjuk 1,1-1,2. Ez a pesti átlagfizetés négyszerese-ötszöröse. Csak úgy mondom. Most nyilván lehet ilyenekkel előhozakodni, hogy Zuckerbergnek mennyi pénze van, de a kérdés nem erről szól.
A kérdésben szereplő ember még nincs harminc. Nincs családja, és köszöni szépen, van elég szabadideje. Mondjuk "rongyot rázni" valóban nincs kedve.
Abban az esetben ha ez így van, ahogy leírtad, akkor bár nem vagyok nő, de nagy valószínűséggel hozzámennék feleségül. :D
Kérdezd meg a feleségemet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!