Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit gondoltok egy olyan pasiról, aki egy millió felett keres, de nem látszik rajta?

Figyelt kérdés
Visszafogott az öltözködése, bkv-val, max. taxival jár. Ha megy is egzotikus helyekre, nem pakolja ki az instára. Meg nem mondanád róla kívülről.
2018. febr. 1. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Volt ilyen exem, semmi különös nincs ebben. Éltük a hétköznapi életünket. Szerintem ez tök normális dolog. Több az ilyen milliomos, mint gondolná az ember. 26/N
2018. febr. 2. 06:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Amíg a minimum ápoltsági szintet hozza, és nem él koldusi életszínvonalon miközben a számláján halmozódnak a milliók, addig szimpatikus.

A minimum meg ápoltságban nálam annyit jelent, hogy alkalomhoz illő, tiszta, megfelelő méretű és jó állapotú ruhákban jelenjen meg, a mosakodást, hajmosást, borotvát, fogkefét, fésűt, dezodort, körömollót ismerje és sűrűn használja.

Életszínvonalon azt, hogy amit szeretne azt vegye meg, ha telik rá. Nem engem kell eltartani, de azt a szintű sz.rrágást amikor valaki penészes alagsori szobát bérel és a legolcsóbb tesco pulykapárizsit eszi vizeszsömlével milliós fizetésből, túlzásnak érzem, mert én a saját pénzemből szeretek költeni bizonyos dolgokra egy kicsit többet - tipikusan ilyen dolgok az ételek, a bőrápolási dolgok, az utazás, elektronikai termékek - na persze nem a pénzszórás szintjén, de inkább veszek finom kaját mint olcsót ha megtehetem. És frusztrálna ha úgy érezném hogy ok nélkül visszahúz, hogy hiába telne rá mindkettőnk keresetéből, az ész- és végnélküli spórolás miatt sose használjuk ki.

De ha ezek megvannak inkább örülnék hogy tudja kezelni a pénzét és nem akar felvágni vele.

Az meg kifejezetten szimpatikus hogy nem menőzik ezzel instán. Én is félévente ha kiteszek valamit, nem igénylem hogy a párom a nyilvánosság előtt élje a életét.

2018. febr. 2. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Párom egymillió felett keres, vonattal jár, nincs autója (jogsija is 3 éve a fiókban áll), semmi puccos-feltűnő cucc.

Farmer-bőrdzseki póló, sportcipő.

Nulla ékszer, karóra vagy egyéb "villogás".

2018. febr. 3. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyrészt havi egymillió még nem olyan sok, amiből telne arra az igazi rongyrázásra (műtárgyak, yachtok, luxusnők, ibizai kokainpartik, stb.)...

Másrészt a legtöbb ember, aki egymillió körül keres, kemény munkával jutott el odáig, és keményen dolgozik, hogy meg is tudja tartani a jól fizető állását. Nincs mellette nagyon se idő, se kedv rongyot rázni.

Harmadrészt, akinek családja van, annál a havi egymillió úgy eltűnik, mintha nem is lenne. Házhitel, gyerekholmik, különórák, sport, a két, három autó fenntartása, minőségi kaja az egész családnak, családi programok... és huss, nyoma sincs az egymillának... Csak úgy mondom.

2018. márc. 16. 14:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Millió felett. Mondjuk 1,1-1,2. Ez a pesti átlagfizetés négyszerese-ötszöröse. Csak úgy mondom. Most nyilván lehet ilyenekkel előhozakodni, hogy Zuckerbergnek mennyi pénze van, de a kérdés nem erről szól.

A kérdésben szereplő ember még nincs harminc. Nincs családja, és köszöni szépen, van elég szabadideje. Mondjuk "rongyot rázni" valóban nincs kedve.

2018. márc. 16. 17:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Abban az esetben ha ez így van, ahogy leírtad, akkor bár nem vagyok nő, de nagy valószínűséggel hozzámennék feleségül. :D

Kérdezd meg a feleségemet. :D

2018. márc. 16. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Kis különbség: én kocsival járok, mert messze van a munkahelyem. ;) A feleségem szerint nem válóok. ;)
2018. márc. 16. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!