Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy viselkedjek, ha a szóból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek, ha a szóból nem ért?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon nyomul. Az a baj, hogy azt látom rajta, hogy csak "az" a szándéka. Most készülök szóbelire, tanulok sokat, de nem érdekli, hiába mondom, hogy készülnöm kell, ha 1 nap hatszor nem hív, akkor egyszer sem. Most egy kapcsolat vele nem jó, egyrészt ezért, a másik ok meg az, hogy van egy plátói szerelmem. Nem várok rá, és tudom, hogy ebből nem lehet semmi, de szerelmes vagyok és nem tudok másra gondolni. Ezt el is mondtam neki, ha viccesnek találta, ha nem, mondtam neki, hogy ez már egész évben így volt, és nem tudok rajta változtatni, és hozzátettem, hogy ez most nem fog menni. Pont azért beszéltem erről vele, hogy végérvényesen le is zárjam a dolgot, főleg így, hogy ágyast akar, na ez meg undorító. De nem úgy beszélt, mint aki lezártnak tekinti, mondtam azt is, hogy szóbeliig nem megyek sehová, mert tanulok. De nem érdekli, nyomul ugyanúgy. Én ezt nem akarom. A szép szóból meg nem ért. Semmi értelme az egésznek.

Engem nehívogasson, meg ne is írogasson, mert felesleges.

Ti mit tennétek a helyemben?

2010. jún. 6. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez kor kérdése, első sorban. Hány évesek vagytok?
2010. jún. 6. 14:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Én 18 múltam, ő 27...
2010. jún. 6. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:

kapcsold ki a telefonod, tiltsd le az msn-jét, vagy az e-mail-jét stb...

Szakítsd meg vele a kapcsolatot.

2010. jún. 6. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
előzőnek: egy igazi nyomulós (pl. én) nem áll meg ennyi után... akkor csinálnék új mailcímet, új MSNcímet, elmennék a lakásához valami ajándékkal. :)))
2010. jún. 6. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:
szóval, ha magamból indulok ki, akkor a következőképp tudod lehűteni: minden nap beszélsz vele, nem kell sokat, kb. 10 perc, MSNen, és akkor visszább vesz. :)) hidd el, saját tapasztalatomból beszélek. :))
2010. jún. 6. 14:39
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem, rendben..És ha hív? Nyomjam ki a telefont? Pont azért mondtam meg neki telefonban, hogy ne mondhassa, hogy csak a passzív ellenállást fejtem ki, és nem mondom meg, hogy mi van. Hát most megtettem. Mégsem ért a szóból. Még én leszek a gerinctelen, előre látom...

Köszönöm a tanácsot, úgy lesz!

2010. jún. 6. 14:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Beszéljek vele minden nap? Jóformán nem is beszélünk semmiről...Egyáltalán nincs azon, hogy megismerjen, inkább csókról beszélt. Hát mondom annyira jóban még nem vagyunk, meg nem is ismerjük egymást...
2010. jún. 6. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:
de mondom, ha igazán nyomulóssal van dolgod, és rendesen beléd van zúgva (saját magamból indulok ki), így, vagy úgy, de megpróbálnék kapcsolatba lépni veled. ha csak kinyomod a telefont, találok más módot, hogy felkeresselek. ezért nem kell. felveszed... mondod, hogy ma már nem fogtok tudni beszélni, beszéltek egy pár perced, mondod, tanulnod kell, és már virulni fog a feje, és lehet, hogy pár napra békénhagy. vannak olyan emberek, akiket az ellenállás jobban beindít :)
2010. jún. 6. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
hát... ez érdekes, nagyon cerkacézár lehet a gyerek. :))
2010. jún. 6. 14:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Nyomulós fiú!:) (máshogy nem tudlak megszólítani:D)

Épp ez az, hogy nem szerelmes, nem érez semmit. Semmilyen jel nem utal rá. Akkor teljesen másképp viselkedne. Nem érdekli semmi velem kapcsolatban, nem érdeklődik, meg semmi..csak azon dolgozik, hogy na, legyen meg a csók, meg hogy előrrébb legyen a kapcsolat...na hát abból nem eszik.

2010. jún. 6. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!