Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem közelítenek hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem közelítenek hozzám a pasik? Megijednek tőlem?

Figyelt kérdés

20 éves, jó tanuló, életvidám főiskolás lány vagyok. Nem bunkó, hanem barátkozós, általában mindenkivel kedves. A bajom az, hogy abszolút nem kezdeményeznek nálam a fiúk. Sose jönnek oda, nem akarnak megismerni. De komolyan... Más barátnőimhez, akik szerintem ugyanolyan átlagos külsejű lányok, mint én, csomó srác odamegy, beszélgetni kezd velük, stb... Egy barátom szerint az lehet a baj, hogy megrémisztem a pasikat, mert látják rajtam hogy nagyon határozott vagyok. És azt hihetik, hogy csak irányítgatni akarnám őket. Ilyen létezik? Amúgy átlagos a külsőm, úgy gondolom. Így nem értem a helyzetet...

[link]

2010. jún. 6. 13:39
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
csak annyi alapsmink van rajtam, amit a hétköznapokban is szívesen viselek, a ruhában semmi extra nincs, nyáron a lányok többsége hasonlóban járkál:)) A hajam meg általában jó, mert anyukám fodrász:)) De a kérdés nem a szépségem vagy csúnyaságom, hanem hogy létezik e olyan helyzet, hogy egy fiú megijedjen egy lánytól.
2010. jún. 6. 14:11
 12/44 anonim ***** válasza:

Igen létezik!

mint már írtam, "föld fölött 10 centivel járok" csajnak nézel ki a kép alapján....

ismét nem megbántásból

próbálj valami vidámabb, kacérkodós arcot, légy nyitott, és akár te is kezdeményezhetsz!

2010. jún. 6. 14:13
 13/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha van kedved én szívesen beszélnék veled. Nem tudok pivit küldeni neked, de ha felkeresel priviben és megadod az elérhetőséged, szívesen beszélgetek veled. 18h után elérhető vagyok... Ugyanis nekem is ez a problémám. 21 F.

A külsőddel nincs probléma, köztudottan a magyar lányok szépek.

2010. jún. 6. 14:18
 14/44 anonim ***** válasza:

Valami olyasmit látok én is mint itt páran, az a "belső zűrzavar tombol a fejemben" típusú csaj aki magával sincs beszélő viszonyban, meg élből lesz@rja a másikat, de legalábbis nem tud fellazulni eléggé.

Szerintem am a szőke nem áll jól neked és kicsit több vidámságot kéne az arcodra erőltteni hogy oldottabb legyen a hangulat.

Majd akkor lenne aki megkockáztat egy laza dumát veled.

2010. jún. 6. 14:27
 15/44 A kérdező kommentje:
:)) Most megnevetettél, ma te először:) Nem rajtad nevetek, hanem ezen a szövegen: magával sincs beszélő viszonyban:))) tetszik:) Az az igazság, hogy nem értem miért látják ezt rajtam..Én utálom az ilyen nőket. Azokat, akik nem a plázában vásárolnak, hanem ott is laknak, és mindenkit lenéznek, akinek nincs bmw-je, vagy nyaralója...Én abszolút nem ilyen vagyok:( De mindegy, a válaszok arra mentek rá, hogy hogyan nézek ki...
2010. jún. 6. 14:33
 16/44 anonim ***** válasza:

Szerintem is arról lehet szó, hogy a fiúk megijednek tőled. Nem tűntél nekem sem flegmának sem bunkónak, egyszerűen csak túl jól nézel ki, és az átlagos, nem nagyszájú fiúk félnek az ilyen típustól.

Ha valaki megtetszik, akkor légy vele kedves, és közvetlen. Máris megoldódik a problémád.

22/f

2010. jún. 6. 14:33
 17/44 anonim ***** válasza:

Szerintem te jóval átlag fölött vagy!!(10/8)

Őszintén szólva én sem kezdeményeznék, de amúgy ezt oylan nehéz leírni, hogy miért is, mert még igazából én sem tudom... de azért megpróbálom:

Mint már fentebb említettem, és előttem is írták, szép lány vagy(bocsi....Nő)!

U.I:Még csak 17 éves vagyok, de remélem valamennyit segítettem a válaszommal.

Szóval, én már hozzá vagyok szokva, hogy a legtöbb szép lány egy nagyképű ribi, aki lenéz másokat, és már rutinszerűen koptatja lefele a hozzá közeledőket.Így, hiába nem is merlek, de már akaratomon kívül, szinte reflexből ez aszemélyiség jönne le nekem, ha meglátnálak(Nem csak Nálad, hanem az összes jól kinéző lánynál/nőnél)<<<és szerintem ezzel a legtöbb fiú/férfi így van.

Persze eznem azt jelenti, hogy ne legyél igényes, és szép, legyél csak továbbra is ilyen szép:D, csak pl ha tetszik egy srác, és ha rád néz, egy kicsit rá mosolyoghatnál, hogy vegye a lapot:D... Előbb-utóbb így majdcsak lesz valami:)

Nah szia!

2010. jún. 6. 14:35
 18/44 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásodat:)) ez egy jó meglátás. ezen még így konkrétan nem gondolkodtam, lehet azért, mert én nem vagyok úgy hogy jajdeszépvagyok. igyekszem figyelni arra, hogy visszajelezzek a fiúnak.
2010. jún. 6. 14:37
 19/44 anonim ***** válasza:
Hoppá.. bocsi... az U.I-t nem oda szántam, ahova beillesztettemXD
2010. jún. 6. 14:37
 20/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak a saját nevemben nyilatkozhatom, és mivel elég kevés az információ ezek szintén csak feltételezések lesznek... Lehet, hogy apró jelét sem adod a fiúk felé, hogy "odamehetnek". Szerintem vagy annyira szép, hogy én is azt gondolnám Rólad első látásra hogy van párod. Nálam pl úgy tudnád ezt feloldani, hogy rádnézek, találkozik a tekintetünk és mondjuk rámmosolyogsz. Az már elég. Talán az lehet a baj, hogy mondok egy példát: a fősulin épp olvasol egy könyvet, elmegy melletted egy srác, végig Téged néz, Te felnézel a könyvből, (tetszik is a srác) és megijedsz, majd egyből visszatérsz a könyvhöz. (a tekinteted) Nálam ez pl azt jelenti hogy viszlát!

A másik lehetőség, hogy a barátnőid közvetlenebbek, más a stílusuk. Én is sokkal könnyebben odamegyek olyan lányhoz aki egyrészt a társaság középpontja, másrészt nem tetszik úgy mint nő :) Sokkal könnyebb ilyen lányhoz odamenni. Ha olyan lányhoz megyek oda aki nagyon tetszik, hát egyből jönnek a gondolatok. Vajon Ő mit gondol? ÁÁÁ kevés vagyok én hozzá. Stb stb. És sajna az a baj ha már ilyenekre gondolsz, akkor az is vagy!!! (Ezt a srácoknak mondtam :))

Kell egy adag egészséges önbizalom az biztos, csak arra kell nagyon vigyázni hogy az önbizalom és a nagyképűség között nagyon keskeny a határvonal... Legalábbis szerintem.

Így, hogy a képnél többet is tudok Rólad, értelmesnek is tűnsz, és persze tudom hogy nincs párod... Tuti hogy odamennék hozzád :) Onnantól kezdve pedig már nem (csak) rajtam múlna a dolog...

25F

UI: Hol lehet hozzád "odamenni"? Nincs privi megadva :S

2010. jún. 6. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!