Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A gyógyszerészek szexik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyógyszerészek szexik?

Figyelt kérdés
Összejönnétek egy gyógyszerésszel? (nő/férfi)

2018. jan. 23. 23:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
#9: Igen gondoltuk, hogy a BMW-jével...
2018. máj. 18. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
Szeretem, ahogyan egy gyógyszertárban látni egy-egy szép női gyógyszerészt fehér ruhában klumpában, mezítláb dolgozni. Szóval szexik, tetszenek:).
2018. máj. 18. 16:40
 13/21 anonim ***** válasza:
36%
Sztem stréberek, nálam a gyógyszerészek és orvosok 3/4de kizárva.
2018. máj. 18. 18:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Egy jó közepes lányon sokat dob a fehér ruha. A fogorvosom asszisztense is "munka ruhában" egy fokkal szebb mint civilben.
2019. jún. 9. 12:49
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
én egyik belinkelt képen sem láttam köztük egy jó nőt sem :D...biztos velem van a baj
2019. jún. 9. 21:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Nálam nem lenne kizáró ok egyáltalán.

És a köpeny (mint egyenruhaszerűség) vonzó. :)

24/N

2019. jún. 9. 21:48
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
A gyógyszerészek szeretnek megmérgezni?
2019. jún. 10. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Van egy szexi pasi a patikában ahová járok :) bárcsak tetszenék neki.
2019. júl. 15. 22:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, a legszebb és legaranyosabb lány aki tetszik az egy gyógyszerész.
2019. nov. 8. 10:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Már hacsak abból indulunk ki, hogy elvégeztek egy egyetemet, akkor nálam jól állnak. Bizonyos értelmi szint alatt nézhet ki a csaj akárhogy, de nem lesz szexi.

Bár nem tudom, nem vagyok csaj, de nekem legelőször Gődény György jutott eszembe, ahogy nézem az utcán az olyan kaliberű pasik (kigyúrt magas, szakállas, kopasz, gazdag) általában elég csinos nőkkel vannak. Bár szerintem ennek semmi köze a gyógyszerészségéhez, ugyanis eleve családi vállalkozást vett át, nem 0-ról épített, ha jól tudom. A sikeres üzletemberek viszont garantáltan bejönnek a nőknek. Ahogy általában a gazdagok is. Biztosan jobban, mint egy büdösszájú autópálya melletti dinnyeárus...

A hatalom szexi, és a tudás hatalom...

2019. nov. 8. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!