Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről lehet beszélegetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet beszélegetni egy 14 éves fiúval első randin?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy én nem vagyok túl beszédes és ez lesz életem első randija..szóval nem evvel a fiúval az első. 14/L
2010. jún. 5. 21:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
WoW :)
2010. jún. 5. 22:01
 2/19 anonim válasza:
hobbi,suli,szabadidő,barátok, és ha van valami közös máris jobban megy az egész.
 3/19 anonim ***** válasza:
Én egy lánytol mindig megkérdezem h mit szeret csinálni szabadidejében, hova szokott járni, mik a távolabbi céljai.. mondjuk én egy kicsit idősebb vagyok nálatok, egy 14 éves fiunál talán a sulis dolgok is szoba jöhetnek!
 4/19 A kérdező kommentje:
Aha. :)
2010. jún. 5. 22:02
 5/19 anonim ***** válasza:
Foci. Ezt a fiúk nagy része bírja. Ha focizik, arról is, ha nézi, akkor ahhoz kell egy kis ismeret...
 6/19 anonim ***** válasza:

Hát sok jó téma van, de tuti hogy be fog állni a kínos csend. :)

Pár téma: suli, család, háziállatok, zene, mit csinálsz nyáron, hobbi.

De az volt barátnőről/barátnőkről semmiképp ne kérdezd :)

sok sikert!! =)

15f

7/19 anonim ***** válasza:

bármiről, komolyan, még egy 20 évessel is, csak mosolyogj sokat, és legyél művelt, felőlem aztán ha a szarvasmarha tenyészet alapjairól akarsz beszélni az se gáz, engem az is érdekel. :) persze nem mindenki én, szóval mind1, semmi értelme nincs a válaszomnak.

bocs. :D

tényleg bármiről. :) az se baj ha hallgattok, csak ne érezzétek magatokat kényelmetlenül akkor se.

8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
 9/19 anonim ***** válasza:
Próbálj meg természetesen viselkedni! Add önmagad! Nem feltétlen kell egy dumagépnek lenned. És hogy miről? Tudod, erre jó tanács nincs. Ami jön. Esetleg ha tudod hogy milyen az érdeklődési köre, akkor az jó téma indulásnak.
2010. jún. 5. 22:03
 10/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

...az = a*

bocsi :D

2010. jún. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!