Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennél eshettem volna jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennél eshettem volna jobban pofára?

Figyelt kérdés
Öcsém táncversenyén voltam, egy olyan 23-24 körüli csaj is versenyzett, a nézőkben megfagyott a vér, annyira gyönyörű volt és erotikus légkört varázsolt úristen. Egy pillanat alatt beleestem, mikor vége lett, akarom leszólítani azzal, hogy fantasztikus volt, kedvesen nézett rám, aztán megy oda egy fiús kinézetű tetkós csajhoz és ölelgeti, meg smárolnak. Most akkora kudarcélményem van, ekkora pofára esést, pedig jézus, ilyen szexi csajt még tvben se láttam
2010. jún. 5. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
jó csajok, jó pasik általában melegek. ezt tanuld meg. :D
2010. jún. 5. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Ez miért lenne pofáraesés?

Vagy el kellett volna kiabálnod magad, hogy "FÚJ LESZBIK!!!", vagy megkérdezni, hogy beszállhatsz-e harmadiknak.

2010. jún. 5. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Fel kell ülni a triciklire!
2010. jún. 5. 20:34
 4/10 A kérdező kommentje:
mármint *pofáraesés, bocsi, kicsit bénán írtam a kérdést, csak tök szar. Amúgy azért, mert kedvesen néz rám, gondolom, itt a nagy alkalom, majd hátha elbeszélgetünk, hogy öcsém is táncol stb..annyira szép volt, ilyen hosszú, hullámos haj, tök jó alak, nagyon szép arc áá
2010. jún. 5. 20:35
 5/10 A kérdező kommentje:
erre egy rocksztár kinézetű buccsnak adatik meg ez a gyönyör, pofám leszakad:D
2010. jún. 5. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
igen, ha hetero lenne. így semmi esélyed nem volt.
2010. jún. 5. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
lehet, a nővére volt:D
2010. jún. 5. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:

hogyne eshettél volna:D képzeld el az alábbi szitut:

van egy lány meg egy srác, szerelemben meg mindenben (legalábbis a lány így érzi), aztán szakítanak egy ok miatt, majd jön a hír 4 hónap múlva: a srác megtalálta élete értelmét, egy másik srác személyében.

Na melyik a nagyobb kudarcélmény? rögtön kiderül, hogy a kiszemelted homoszexuális, vagy a kapcsolatod után derül ki, hogy a másik fél meleg?

2010. jún. 5. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
hehe szegénykém :D
2010. jún. 11. 22:03
 10/10 anonim válasza:
sztem biszex volt.. azért nézett rád kedvesen :D
2010. jún. 12. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!