Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Esetleg gyerek tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg gyerek tőle?

Figyelt kérdés

Mutatok egy pasit,és azt szeretném kérdezni hogy ;

1.Lefeküdnél vele?

2.Hosszabb kapcsolatra?(pl: házaság )

3.Esetleg Gyerek ?

4.Vagy csak egy éjszakára?

[link]

[link]

Őszinte legyek ? Szerintem rohadtul édes.És ha lehet akkor please kort és nemet is irjatok...!!

xxxx:thx

2010. jún. 5. 16:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a szőke, kékszemű pasikat.
2010. jún. 5. 17:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Az utolsohoz csatlakozva en sem szeretem a szok kek szemu pasikat,jobban mondva tini koromban sose szerettem mindig a kreol(vagy legallab is nem a feher) boru,zold vagy barna szemu pasiaim voltak es izmosak,sportosak,mindig is azt vallottam h nekem nem jonnek be.aztam mit ad isten a ferjem szoke haju kek szemu ,sportosnak sportos.:D:D:D Es imadom.

Na de mindegy,de ezzel a pasival barmikor agyba bujnak!

2010. jún. 5. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok,amugy gyerekunk mar van.
2010. jún. 5. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Elég szégyen ha gyereketek van és ágyba bújnál más pasival:D

de na...kinek a pap kinek a paplan:-S

2010. jún. 5. 17:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Én szerintem is igen édes, Lefeküdnék vele, hozzá is mennék, gyereket is szeretnék tőle:D:D de egyéjszakára is elfogadnám:D:D
2010. jún. 5. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem túl nyálas. 23N
2010. jún. 5. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:

1,2,4 - IGEN

3-nem

55F

2010. jún. 5. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi alapjan itelsz te engemet meg vagy egyaltalan masokat kedves engem kritizalo.en nem itellek el teged azert mert bunko vagy....

amugy nem vagyom mas pasira imadom es szeretem a ferjemet es a gyerekemet aki par honapos mindennel jobban...es nem cserelnek soha senkiert...

Csak h tisztan lass: meg a volegenyem volt a ferjem es azt mondta 1x vizzbol h soha senkivel nem tudna megcsalni,max Claudia Schiferrel,de csak akkor ha leszolitja az utcan.es azota ezzel viccelodunk.en meg ezzel a pasival szoktam huzni.

Amugy senki nem kerte a velemenyedet ilyen temaban.

arrol szolt a kerdes h kinek h jon be ez a pasi.

nem azt h mit szolsz a valaszokhoz.

2010. jún. 5. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!