Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Csók első randin? (16/F)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Csók első randin? (16/F)

Figyelt kérdés

Lányok! Első randin belefér nektek a csók? No, nem az első csók, hanem ha csókolóztatok már :)

16/f

2010. jún. 5. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem pl. nem fér bele. Én megcsókolni is csak akkor vagyok képes egy fiút, ha már érzek iránta valamit, ha valamennyire már belehabarodtam. A mostani barátom is kicsit meghökkent, mikor az 1. randi után hazakísért, és meg akart csókolni, hogy nem hagytam magam, de megértette, hogy nekem még ez sem megy, ha csak simán kedvelem, és tett érte és kivárta, hogy belebolonduljak. :$ (De azóta is együtt vagyunk, 2,5 éve) 19/L
2010. jún. 10. 15:21
 12/21 anonim ***** válasza:
sztem belefér :)
2010. jún. 10. 15:21
 13/21 anonim ***** válasza:
15:18 ott az igazság;)
2010. jún. 10. 15:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Lehet persze, akár szex is. Csak aztán ne csodálkozz, ha a szerelemig sosem juttok el. Ahhoz kell a vágyakozás, az elérhetetlenség, kell a küzdelem. Szóval meggyőződésem, hogy az elhamarkodott csók/szex kizárja a szerelmet.
2010. jún. 10. 15:34
 15/21 anonim ***** válasza:

Jaj, nemár, miért zárná ki?!

Én 6 éve vagyok azzal a férfival, akivel a kapcsolatunk csak egy futó kalandnak indult, és az első randin lefeküdtünk, és onnantól minden nap:)

Azóta házasok vagyunk, és gyerekünk is született. Tényleg kizárt, hogy szeretjük és tiszteljük egymást, igaz!?

2010. jún. 10. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:

15:18vok

csatlakozom az előttem szólóhoz.szerelemben -háborúban mindent lehet xD attól még lehet szerelem hogy szex is van,fura is lenne nélküle ,persze egy kortól függ

2010. jún. 10. 17:25
 17/21 anonim ***** válasza:
belé fér!
2010. jún. 10. 18:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsókolhatod, de ha azt írtad, hogy mmég nem randiztál, akkor hogyhogy kérdezed?(Nem bunkóvagyook, csak úgy kérdezeem:D)
2010. jún. 10. 18:36
 19/21 A kérdező kommentje:

nem bunkóság :D

azért kérdezem, hogy előre felkészüljek az ilyen dolgokra, ha már eljutok odáig

2010. jún. 10. 18:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én nehezen oldódok fel.. Szóval ha így alig ismerem a gyereket akkor nincs csók első randin. Viszont ha már régóta ismerem és jó haverok vagyunk akkor szerintem búcsúzásnál belefér a csók, de nem a nyáladzós fajta egymás végbelét kóstolgatós..

16/L

2010. jún. 10. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!