Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél, taktikázás: Igen vagy Nem?
Arra lennék kíváncsi, ha srácok ismerkedtek egy lánnyal és az a lány nagyon bejön nektek, akkor szeretitek, ha egyből visszaír nektek az üzenetetekre, mert randiztam egy sráccal és utána is minden jól alakult, viszont most elkezdett egyre ritkábban keresni, azt hittem amiatt, mert külföldön volt látogatóban, és persze nem 0-24-ben nekem fog irogatni, de azóta haza ért már, és csak megnézte reggel az üzenetemet és nem is reagált rá azóta sem, pedig elég sokat írtam. Úgy érzem elrontottam azzal, hogy egyből megmutattam, hogy milyen vagyok, (nagyon könnyen barátkozom, és közvetlen vagyok, ha valakit megkedvelek kötetlenül tudok neki írni).
Nem magyar a fiú sem, de annyira jól érezte magát velem, hogy meghívott magához és azt is mondta, hogy meglátogat.
Igazából lehet, hogy elfoglalt, de most az lenne a kérdésem, hogy azért, ha nagyon bejön egy lány szeretitek, ha picit elérhetetlen?
Nem értem a sztori és a taktikázás közti összefüggést. Szerintem egyszerűen nem jöttél be élőben a srácnak vagy megismert kint valakit. Az elején érezte a tüzet, aztán megunt.
Nézd. Ha közvetlen vagy és könnyen barátkozol, akkor olyan srácot keress, akinek ez bejön. Én pl. azonnal leépítem azt, aki próbálja megjátszani az elérhetetlent, mert izzadságszagú az egész. Ha valakit akarok, akkor az legyen közvetlen, laza és érezzem jól magam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!