Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ti mennyit vártok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyit vártok az első szexig? Mennyi szerintetek a reális? Ha a nő nem áll készen nem siettetitek?

Figyelt kérdés

2018. jan. 13. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Bocsi, hogy nőként írok.

NINCS reális idő! Egyénfüggő. Normális vagy ezzel a kérdéseddel? "Ha a nő nem áll készen nem siettetitek?"

Miért siettetné az a férfi, aki állítólag szereti a párját és fontos neki?

A szex két emberen múlik.

Inkább először agyban készülj fel, mert a kérdésed is arra utal, hogy még nagyon gyerek vagy és semennyire nem állsz készen.

Tudod, addig képesek várni, amíg akarnak, amíg szeretnek.

Minden a kapcsolatban lévő két félen múlik.

Párommal mikor megismerkedtem szűz voltam. Igaz, mi távkapcsolatban voltunk ismerkedésünkor. Első együttlétre 5 hónap után került sor.

2018. jan. 13. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Kortól (is) függ. Én nem vagyok kapkodós, de azért 2-3 hónap alatt már nem árt kiderülnie, mennyire passzolunk egymáshoz.
2018. jan. 13. 21:48
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 bocsánat, jogos.

De érdekel más néző pontja.

2018. jan. 13. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Amennyit szükséges igazából. Már lassan 25 éve várok, mit számítana még néhány hónap...
2018. jan. 13. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
A kapcsolat milyenségétől függ. Ha az egyik fél "nem áll készen", az nem az a fajta kapcsolat, aminek értelme van. A lassú víz partot mos langyos sz.r kapcsolatokból semmi nem lesz. Ha egy párkapcsolatban komoly terveitek vannak egymással, azt mindkét fél érzi már az elején. Tehát nem lesz semmi korai, mert tudjátok, hogy úgy is sokáig együtt lesztek.
2018. jan. 13. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Én nem szeretek egyből rohanni az ágyba. Szeretem, ha egy alakuló kapcsolatnak minden egyes lépcsőfokát végigjárjuk és kiélvezzük... ahogy már a kisujja érintésétől is megbizsergek... ahogy szép lassan megismerem a lelkének titkait... az első csókunkat... stb. Ehhez ugyebár idő kell, én pedig lassú vagyok, de alapos - ebben is. Megértem, ha a férfiaknak ehhez nincs türelmük, de nekem erre van szükségem. Talán létezik olyan, aki hasonlóképpen gondolkodik.
2018. jan. 13. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Úgy gondolom, hogy az egyik oldalról az nem kapcsolat, ahol két ember nem kívánja egymást annyira, hogy végre egymásnak essen még fél év elteltével sem. Őszintén szólva (lehet lepontozni) az összes vallási meg "elvi" megfontolású szexhalasztgatást primitívnek és ostobának tartom. Pontosan annyira, mint az állatias viselkedést. Épp ezért gondolom azt, hogy az sem kapcsolat, ahol minden érzelgős kis apróság lehetőségét ledózerolják szexszel az első randik egyikén. Nem szeretem, ha valaki ilyen gyorsan ilyen közel kerül hozzám és nincs meg az a kis lépésről lépésre haladás, a szexmentes programok halmozásával, a beszélgetésekkel, azzal, hogy ne azt nézzük, passzol-e a kulcs a zárba, hanem hogy egyáltalán jó ajtót akarunk-e kinyitni. Mert nekem nőként nem mindegy, hogy valakinek szétteszem és semmi sem lesz belőle, mert nem illünk össze és pár beszélgetésen múlt, hogy tudjam, hogy ez halott hosszabb távon.

Nem időben határoznám meg, hanem együtt töltött időben és a kapcsolat mélységében. Ennek függvényében lehet ez 1 hónap, de fél év is.

2018. jan. 14. 00:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy őszintén nem tudom sajnálni, ha egy férfi ezért hagy ott vagy ábrándul ki belőlem. Az ő dolga. Én ebben így látok értelmet és nem szeretem más kénye-kedve szerint logikátlanná szervezni az életem.
2018. jan. 14. 00:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem speciel nem volt sürgős sosem, Kérdező. Ha a lány már aznap este akarta, legyen aznap este. Ha 3 hónap után, akkor annyi. Ha 5 esztendő kell néki hozzá, akkor kivárom - ha ugyan kibírja velem addig.

Nincs értelme siettetni a dolgokat, abból sose származott még jó. Szerencsém van: alapból hozzászoktam, hogy nem kellek a lányoknak, úgyhogy nem okoz gondot a sexmegvonás. Csak hát ez azzal jár, hogy szar vagyok az ágyban...ez van...senki se lehet mindenben kiváló.

2018. jan. 14. 01:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A történetetben én vagyok a nő.
2018. jan. 14. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!