Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsak le egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le egy lányt a strandon?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron Balatonon volt egy jó csaj akit szinte minden nap láttam a strandon. Megakartam vele ismerkedni de nem ment mert nem tudtam volna elkezdeni a beszélgetést.Lécci segítsetek hogyan kezdjem el az ismerkedést a választ előre is köszönöm
2010. jún. 4. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia tudsz úszni? Nem?

Nem baj mert én sem, de a spermáim annál jobban.

2010. jún. 4. 23:20
 12/16 anonim válasza:

Babinéni csőőőő! Strandra meg?

xD

2010. jún. 7. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha játékra hívod az szerintem jó megoldás. Ha bejössz neki, akkor úgyis el fogja fogadni :) A játék utána meg meghívhatod egy italra, közben beszélgettek, kicsit napoztok, vagy leültök az árnyékba, esetleg utána fürödtök egyet...mindehhez csak önbizalom kell :D
2010. jún. 13. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
"szia, a strandon voltál ,hogy rajtad maradt az úszógumi? xD"
2010. aug. 14. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia szerintem nem kellenek az ijen szar előre kitalált szövegek ojan mű...lányok jobban szeretik ha "szívből" illetve belőled jon...ha neki is bejössz kérd el az elérhetőségét vagy bókolj neki légy kreatív;)
2010. nov. 2. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Hány fokos ez a víz?
2010. nov. 2. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!