Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Expasi ujra? Vagy keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szyszkó kérdése:

Expasi ujra? Vagy keresek mást? (fontos! )

Figyelt kérdés
az expasim akivel nagyon csunyán szakítotunk ujra járni akar velemjöjek ujjra össze vele vagy felejtsem el? vagy probáljam meg ujra?
2010. jún. 4. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miért lett vége? ki szakított? és hány évesek vagytok? ennyi infóból amit leírtál nehéz tanácsot adni
2010. jún. 4. 19:42
 2/12 A kérdező kommentje:
elmentem szórakozni és ez neki nem tetszet ezen vitáztunk és én szakitotam mert nem birtam h sehova se mehetem! én 16 vok ő 18
2010. jún. 4. 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:
első vagyok. te fiatal vagy még az olyanhoz h vki leszabályozzon. ő meg pulya ha így gondolkodik... nincs értelme. tudod felmelegítve a káposzta sem olyan jó. :)
2010. jún. 4. 19:48
 4/12 Tőkésréce ***** válasza:
hagyd a francba, nem normális az ilyen, aki korlátokat szab. nem mehet ide-oda, nem találkozhatsz ezzel-azzal, végül a bárátnőiddel sem enged. balfék az ilyen, szánalmas kocsog
2010. jún. 4. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó.
2010. jún. 4. 19:51
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! de h mondjam meg neki?
2010. jún. 4. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk úgy, hogy: "Figyeljé' apukám kocc van. Nem köllesz..."
2010. jún. 4. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
annyit mondj h neked 16 évesen nincs arra szükséged h valaki leszabályozza h kivel és hova mész. ha a szüleid elengednek vhova nehogy már ő szabja meg h mikor kivel és merre... hát én kb ennyit mondanék. ja meg h keress egy hülyét aki ezt elviseli... :)
2010. jún. 4. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem ebből a liberális "ne hagyd hogy leszabályozzanak" szemszögből közelítem meg. 16 évesen az "ide-oda járásra" (vajh mit takarhat...) sincs szükség, kezdjük ott... Kérdés hogy a pasi milyen szándékkal (szimpla féltékenység / óvó szándék pl. a discos fertő szartól) akarja. De ha ez neked nem jó (nem tudod elviselni az alaptalan féltékenységet / a disco, buli fontosabb mint a társad) akkor valóban semmi értelme.
2010. jún. 30. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem keress mást magadnak. mert az ex-ed nem fog megváltozni. kutyából nem lesz szalonna. igy szokták mondani, és ez igy igaz. ha akkor nem volt jó, akkor most se fog müködni a kapcsolat. lehet hogy ha kibékülnétek, egy ideig jó lenne, néhány napig, de aztán minden a régi lenne újra. ne szenvettesd magad. inkább légy nyitott egy új szerelemre. mondd meg neki, hogy már nem kell s mondd meg neki az okot. el kell hogy fogadja.
2010. jún. 30. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!