Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan válhatnék igényessé?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válhatnék igényessé? Más nőknek miként sikerül mindig jól kinézniük?

Figyelt kérdés

Hiába mosok sűrűn hajat, lelapul, az arcbőröm is problémás, a kezem kiszárad, a ruhám tele lesz szösszel...

Igyekszek, egy húzás után mosom a ruhát is, és tényleg nem érzem magam igényesnek ennek ellenére sem. Sokan pedig a nap végére is illatosak maradnak, rajtam a parfüm és a dezodor sem érződik a nap végére.

2018. jan. 9. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Bőr: sok víz, esetleg egy halolaj kapszula kúra, e vitamin. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, sovány húsokat, kerüld a zsíros ételeket, kenyeret, édességet, alkoholt és cukros üdítőket. Sport, szauna is sokat segít a bőrnek. Ne sminkelj, találd meg a megfelelő arckrémet.
2018. jan. 9. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan ember, aki onmagat mindig tisztatalannak erzi. Akkor is, ha epp most szallt ki a zuhany alol. Nem tudom, ez van-e veled is, de nem kizart.

Amugy tegyel pici tubusos kezkremet+pici parfummintat a taskaba, es igy nem lesz szaraz a kezeden a bor es illatos lehetsz mindig.

2018. jan. 9. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű mint a pofon. Hordjal maganbal kézkrémet ami minden taskaban elfér hisz pici, puder es ruzs szinten elfer benne ha a smink a bajod, és parfümmel meg fújd be magad többször én nekem is a taskamban van. Ez legyen a legnagyobb problemad, ez mind megoldható.
2018. jan. 10. 00:02
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem vegyél pb complexet, sok folyadék ásványi anyagok!
2018. jan. 10. 00:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ez nagyon igaz:D Szerintem az olyan ember érez így, akinek bõr hibái vannak, akár narancsbõr, kipirosodás, akármi és ezeket teszi egyenlõvé a “mocsokkal”, milyen jó volna, ha a vízzel együtt eltūnne. Olyan, mint amikor súrolom a bõröm ott, ahol tökéletlen, mintha abban hinnék, hogy ettõl átváltozik.
2018. jan. 10. 00:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az illatra: ha "eaz de toilette"-t hasznalsz, anak par oran belul elmegy az illata. Abbol ne fujj magadra sokat, akkor is elparolog, viszont reggel nem lehet megmaradni melletted, amig el nem megy a szaga. Ha "eau de parfum"-ot hasznalsz, annak tartos az illata. Joval dragabb is.
2018. jan. 10. 08:01
 17/17 anonim ***** válasza:

- használj hajhabot

- az arcbőrre lehet venni ezerféle terméket, én is használok lemosót, tonikot, maszkot, radírt, micellás vizet, egy speckó krémet amit bőrgyógyász írt fel... ezen túl meg korrektort, bb krémet és púdert (nekem is nagyon problémás a bőröm alapból)

- használj kézkrémet

- használj olyan szöszölős hengert, nem tudom a nevét

- dobj be a táskádba egy deot és egy parfümöt és napközben frissítsd fel

Nem olyan bonyolult ám..

2018. jan. 10. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!