Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejövök neki, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki, vagy tényleg csak poénkodik?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok... van egy fiú (19), aki nekem már kb fél éve tetszik. Először a külseje fogott meg, aztán igyekeztem minél többet megtudni róla, olvastam a blogját például... és nagyon szimpatikus lett az írásai alapján is. Egy egyetemre járunk, de nem egy szakra, ő nem is ismert engem, de 4 hónapja miatta elkezdtem járni az egyetem zenei klubjába, melynek ő rendszeres tagja - a lényeg, hogy bekerültem a társaságába, egy beszélgetés alkalmával kiderült, hogy több közös hobbink van, hasonlóan gondolkodunk sok dologról. Itthon felvettem msn-re (nem ő adta meg, iwiwen találtam), meglepődött, mikor írtam neki, de kedves volt, és azóta msn-en szoktunk sokat beszélni. Így a vizsgaidőszakban sajnos nem találkozunk sokat a klubban (szóval személyesen), de msn-en gyakran beszélünk, általában minden nap. Előtte heti többször személyesen is.

A problémám: nem tudom eldönteni, tetszem-e neki. Mikor először beszélgettünk, az egyik haverja aki látott minket, poénos megjegyzést tett ránk, hogy "jé, Dani, máris becsajoztál?" és a srác nevetve válaszolt, hogy "persze, már járunk is!" És azóta a barátai előtt mindig poénra veszi a dolgot, hogy én vagyok a szerelme stb, de nyilvánvaló hogy csak elpoénkodja, és nevetünk rajta. Korábban msn-en nem hozta szóba a témát, de mostanában ott is jön a poénjaival, pl. mikor írom, hogy megyek aludni, visszaír, hogy bárcsak ott lehetne ő is mellettem... de utána ott a nevetős szmájli, és amúgy is mindenen viccelődik, egyszerűen nem tudom komolyan venni.

Szerintem csak barátként tekint rám, mert élőben még egyszer sem közeledett (csak ha a barátaival poénkodtak, akkor ölelgetett pl.). Kedves, jófej, de még semmi arra utalót nem tett, hogy tényleg szeretne járni velem. Pedig egyszer kettesben is maradtunk. Elköszönéskor puszi, ölelés (de csak baráti), de semmi más, és még egyszer sem hívott el sehova.... És msn-en is általában viccelődünk (de azt nagyon sokat), olyan igazán komoly beszélgetések nincsnek.

Szóval ebből az jönne le nekem, hogy nem jövök be neki, csak haverként, de mégis tartja bennem a reményt az, hogy talán a sok poénos beszólása ("majd mikor összeházasodunk..." "egy csaj akar velem járni, de hát nekem itt vagy te" ) mégsem csak vicc...

Mit gondoltok? Lehet esélyem? Mondjam el neki, hogy én mit érzek? Attól félek, hogy ha esetleg tudatnám vele, hogy én tényleg szeretnék tőle többet, kinevetne és közölné, hogy ő csak viccelődött az egész dologgal...

2010. jún. 4. 18:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
Már csak az a rossz, hogy nem derül ki, mi lett a vége.
2010. jún. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!