Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok előnyt jelent-e az, ha egy srácnak van motorja?
Hát, nekem is van, így nem oszt nem szoroz nálam :) Az már fontosabb, hogy legyen valami járműve, ne nekem kelljen cipelni. Ugyanúgy, ahogyan én sem várom el senkitől, hogy hurcolásszon én sem szeretek szállító lenni. Nem az, egyszer kétszer szívesen elviszem autóval, de a csicskája senkinek sem leszek. Elég sokszor előfordult, hogy próbálták rajtam keresztül az autózás örömeit élvezni, de nem jött össze. Viszont ha valaki normális és nem várja el ezeket tőlem, akkor egyáltalán nem probléma, ha nincs autója vagy motorja.
Ami viszont nekem fontos, hogy jogosítványa legyen, ha van rá lehetősége (ha anyagilag nem úgy áll, akkor természetesen nem fontos). Ha nekem nő létemre van jogosítványom és még férfiak szerint is jól vezetek, akkor egy férfinek is menjen ugyanez.
pont lesz@rom, nem ettől lesz vonzó, vagy nem vonzó egy pasi
22L
Nem, mert nem mernék felülni rá (mármint a motorra). Bár magát a motorokat csípem, főleg a motorszerelős műsorokat:D Azokat nagyon szeretem, de semmi pénzért nem ülnék fel egyre sem. Szóval max. annyiban lenne előny, hogy imádnám, ha megtanulhatnék szerelni, közbe bedobni 1 sört, hülyéskedni:D Ez tetszene benne.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!