Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nálatok előnyt jelent-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok előnyt jelent-e az, ha egy srácnak van motorja?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 22:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

Hát, nekem is van, így nem oszt nem szoroz nálam :) Az már fontosabb, hogy legyen valami járműve, ne nekem kelljen cipelni. Ugyanúgy, ahogyan én sem várom el senkitől, hogy hurcolásszon én sem szeretek szállító lenni. Nem az, egyszer kétszer szívesen elviszem autóval, de a csicskája senkinek sem leszek. Elég sokszor előfordult, hogy próbálták rajtam keresztül az autózás örömeit élvezni, de nem jött össze. Viszont ha valaki normális és nem várja el ezeket tőlem, akkor egyáltalán nem probléma, ha nincs autója vagy motorja.

Ami viszont nekem fontos, hogy jogosítványa legyen, ha van rá lehetősége (ha anyagilag nem úgy áll, akkor természetesen nem fontos). Ha nekem nő létemre van jogosítványom és még férfiak szerint is jól vezetek, akkor egy férfinek is menjen ugyanez.

2010. jún. 3. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:
A férjemnek, és nekem is van. Jó, hogy mindketten szeretünk motorozni. Így ebből nincs probléma. Én mindig szerettem a motorokat, de azért nem jelentett előnyt, vagy hátrányt egy srácnál. Az viszont tény, hogy a hideg kiráz az olyan pasiktól, akik bénán vezetnek. Olyan lelombozó.
2010. jún. 4. 10:02
 13/17 anonim ***** válasza:

pont lesz@rom, nem ettől lesz vonzó, vagy nem vonzó egy pasi

22L

2010. jún. 4. 12:07
 14/17 anonim válasza:
nem előny, nem hátrány, mondjuk én csak örülök ha van a srácnak mert nekem is van és imádok motorozni, s akkor már tudom h vanegy közös dolog bennünk, de amúgy nem a motor teszi az embert. A barátomnak sincs mototrja mégis imádom :)
2010. jún. 4. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem sem előny vagy hátrány... bár attól függ,milyen stílussal vezeti az adott járműt. például múltkor az ucán sétáltam, és egy fekete hajú, ingű, napszemcsis, kreol adonisz (:D ) fülhallgatóval a fülében nullkézzel bringázott el mellettem, és mosolygott. hát mit ne mondtak, elolvadtam :D ja és ennek az ellentéte a kormányt szorosan tartó,koncentráló,egyenesen ülő pasi.. az lehangoló :S :D
2010. jún. 4. 20:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem mernék felülni rá (mármint a motorra). Bár magát a motorokat csípem, főleg a motorszerelős műsorokat:D Azokat nagyon szeretem, de semmi pénzért nem ülnék fel egyre sem. Szóval max. annyiban lenne előny, hogy imádnám, ha megtanulhatnék szerelni, közbe bedobni 1 sört, hülyéskedni:D Ez tetszene benne.

19/L

2010. jún. 5. 00:50
 17/17 anonim ***** válasza:
nem
2010. jún. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!