Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna egy olyan férfi, aki egész nap folyamatosan eszik?
Zavarna, mert szeretek ÉRTELMESEN kikapcsolódni, túrázni, mászkálni, sportolni, ezt veled pl. nem lehet, mert folyamat a kajáláson járna az eszed.
Meg utálok úgy filmet nézni, pl., hogy esznek mellettem... szerintem egyszerűen csak nincs normális elfoglaltságod, ezért kajálsz, pótcselekvésként.
És hidd el, 2-3 év, és 10-20-szal simán több leszel.
bár férfi vagyok reagálok.
#3 mas irta jól. A gyomor "bajod" pont a nagyon nagyon sok zabálástól van. Es az, hogy csak "minőséget" zabálsz csak picit javít ezen. A mértéktelenség semmiben sem jó. Sokan megtapasztalták már amikor néha többet esznek pl. karácsonyi ünnepekkor hogy nehezen birja a szervezet. Te pedig ezt csinálod egész életedben. És hidd el majd a kilók is lassan elkezdenek feljönni...
Az helyett, hogy szépíted a dolgot a minőség stb.-vel inkább változtass...
Persze ez csak jótanács. Nem muszáj élni vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!