Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket zavarna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna egy olyan férfi, aki egész nap folyamatosan eszik?

Figyelt kérdés
Imádok zabálni, nagyon nagyon sokat és finomakat kajálni. Ez a lételemem. Na persze ez nem azt jelenti ,hogy mindenféle szemétkaját össze-vissza eszek, a minőségre nagy hangsúlyt fektetek, megadom a módját. Nálam mindig is ez a legfontosabb, hogy mit egyek, muszáj is erre figyelnem, mert egy ideje van egy elég komoly gyomorbetegségem, ami bizonyos korlátok közé szorít. Milyen ironikus nem igaz, egy embernek akinek az evés a mindene, pont a gyomrába csap bele a mennykő. A lényeg, hogy nyavalygás helyett, igyekszem ugyanolyan teljes életet élni, mintha nem lenne semmi bajom, nyilván kicsit muszáj megváltoztatni az étrendem ,de így is megtalálom a finomakat. Nyelési nehézségeim miatt jól megrágok mindent, így elég lassan eszem, meg mennyiségben is sokat kajálok ezért eszem kb. egész nap folyamatosan, hízni nem tudok, akármennyit eszem.
2017. dec. 28. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy zavarna, ha nem megy az eves az elet rovasara ugymond. Azert haha nem lehet semmit csinalni meg elmenni valahova kirandulni, mert folyamatosan ennel, az zavarna. De en is nagyon sokszor eszek, megis bmi alapjan korosan sovany vagyok, szoval szerintem kijonnenk :D
2017. dec. 28. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Zavarna, mert szeretek ÉRTELMESEN kikapcsolódni, túrázni, mászkálni, sportolni, ezt veled pl. nem lehet, mert folyamat a kajáláson járna az eszed.

Meg utálok úgy filmet nézni, pl., hogy esznek mellettem... szerintem egyszerűen csak nincs normális elfoglaltságod, ezért kajálsz, pótcselekvésként.

És hidd el, 2-3 év, és 10-20-szal simán több leszel.

2017. dec. 30. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:

bár férfi vagyok reagálok.

#3 mas irta jól. A gyomor "bajod" pont a nagyon nagyon sok zabálástól van. Es az, hogy csak "minőséget" zabálsz csak picit javít ezen. A mértéktelenség semmiben sem jó. Sokan megtapasztalták már amikor néha többet esznek pl. karácsonyi ünnepekkor hogy nehezen birja a szervezet. Te pedig ezt csinálod egész életedben. És hidd el majd a kilók is lassan elkezdenek feljönni...

Az helyett, hogy szépíted a dolgot a minőség stb.-vel inkább változtass...

Persze ez csak jótanács. Nem muszáj élni vele..

2018. febr. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!