Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tetszenek az ilyen babaarcú lányok? Melyikük jön be jobban külsőre?
Ez nem babaarc. Nekem nagyon nem tetszik ez a "benyomtam az orrát, kibuggyant a szája" fej, tudom, hogy nem tehet róla, de van benne valami taszító, nőietlen számomra. Az első kivételével (akinek meg a szemöldöke nem jön be) olyan a szájuk, mintha két, egymáshoz simuló meztelencsiga lenne a helyén, főleg a harmadiknak. Milliószor egy hosszúkásabb arc, hegyesebb kis orral és aranyos kis ajkakkal, mint ezek a (bocsánat) gnómok. Lehet szép az is, aki ilyen valakinek, de nők! Ne ez legyen már a követendő példa, ezek nem azok a nők, akikre érdemes hasonlítani akarni.
Ezerszer ők inkább:
""benyomtam az orrát, kibuggyant a szája" fej" :DDDDDDDDDDDDDD
Am mindegyik csücsörít, meg buggyasztja a száját.
A 3-asnak vicces a szemöldöke, és irreális a műszempillája. Ő még csak nem is szép. hanem groteszk.
A szája is furcsa.
Az első semmilyen, tucat arc.
Nekem a 2. és 4. szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!