Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mire gondol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire gondol?

Figyelt kérdés
Van az osztályban 1 lány szép, aranyos néha szoktunk beszélgetni de azért nem annyira mély értelmű dolgokról. Tegnap óra előtt mellém ült, de nem szólt 1 szót sem, aztán mikor a bnője kérdezte h h-h itt ül akkor azt mondta h mert én olyan jó fej vagyok.Sztetek ez csak úgy jött neki vagy akar vmit?
2010. jún. 3. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
neked kell lépned és akkor rájössz.
2010. jún. 3. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá :)
2010. jún. 5. 15:11
 3/11 A kérdező kommentje:
félek h beégek az egész osztály előtt....
2010. jún. 5. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát 2 esélyes a dolog. a osztálytársaimnak énis szoktam mondani h "jofej vagy"meg le is szoktam melléjük ülni néha néha...

nemtudom. lehetett ez egy ártatlan gesztus, meg célzás, és közeledés is. reménykedj a legjobbakban, és a csajt ne az egész osztály előtt kérdezd meg, és ha lehet várj még egy kicsit!

14/L

2010. jún. 5. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
15 : 11 es vagyok: Gondolod ha rákérdezel akkor szét fogja kürtöllni az egész osztálynak ?
2010. jún. 5. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem egyébként van esély arra h elmondaá...elöször bnőknek...azok a többinek...lassan de biztosan sokan megtudnák...:/
2010. jún. 5. 15:39
 7/11 A kérdező kommentje:
igen sztem is ez lenne...a legjobb bnőjének tuti elmondja onnantól meg bukik az egész
2010. jún. 5. 15:40
 8/11 anonim ***** válasza:
irigylem a problémáidat :D keress inkább pasit. azok egyszerűbbek.
2010. jún. 5. 17:00
 9/11 Volt1xkérdés válasza:
akkor várd meg míg elmúlanak az érzelmei az sokkal jobb lenne vagy szedd le a vipről a képét és hokizz rá addig amíg meg nem utálod a csajt.
2010. jún. 5. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:

aztán te mért törődsz másokkal :p az életben azok érvényesülnek akik bevállalják önmagukat.. őket érik a legtöbb sikerek mert igaz hogy félnek.. mert mindenki fél az új dolgoktól.. de belevágnak :)

szerintem szimpatikusnak talál téged :D mert ha nem akk vmi mást esetleg durvát mondott volna.. kezdjetek el beszélgetni barátkozni és esetleg kérdezz rá.. de semmiképpen se célozz arra hogy összejönnél vele.. hanem ha látod rajt hogy ő is ugyanúgy gondolja majd akkor :)

2010. jún. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!