Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről a lányról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a lányról? Most ez hogy van?

Figyelt kérdés

Pár napja találkoztam egy lánnyal, randiztunk. Minden jó volt bár másra számítottam, jóval csendesebb meg visszafogottabb volt mint gondoltam, jól lehetett vele beszélgetni, aranyos volt. Abszolút barátnő kompatibilis, mellette nagyon szép is.

Viszont ma kicsit utána néztem, régi képeit meg ilyesmit végignéztem. És hát volt pár igen merész, csücsörítős, tangás bikiniben pózolós, buli fotós, popsi kitolós kép minden volt. A kommentek is érdekesek voltak. Igaz ezek már 2-3 éves képek de nagyon rbancosak, és nem ilyennek “ismertem meg”. Most mit gondoljak? Ti kezdenétek vele? Mert nekem az ilyen csajok nem jönnek be, de ő teljesen más volt élőben és nagyon meglepett amit láttam. Nem szeretnék megbízhatatlan félrek**rós alja lányt páromnak. Vagy ezek a régi dolgok már nem relevánsak? 17-18 volt akkor. Az nem zavar, hogy régen hogy viselkedett engem a jelen érdekel, hogy most milyen. Vagy azóta túlléphetett ezen, már tényleg más? Szerintetek?

2017. dec. 24. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Gyakran az ilyen általad leírt lányok facen meg instán kitolnak mindent, jó nagy önbizalmuk van, élőben viszont kis szende, ártatlan jókislányok.

Ez úgy van, hogy kevés az önbizalma és élvezi/élvezte azt, hogy rengeteg fiú meg akarja dugni. Illúzióid ne legyenek, rengeteg fiú meg is dugta.

Azt pedig, hogy most milyen nem fogod megtudni csak, ha összejöttök.

2017. dec. 24. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

leglazacabb

na mi van öcsi, nem kaptál megfelelő ajándékot anyádtól, aztán most kiduzzogod magad? Szánalmas. :P

Kérdező, én a következő randin valahogy efelé tolnám a témát, puhatolóznék. A fürdőruhás képek mióta merészek?

2017. dec. 24. 22:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát a tangás popsimutogató fürdőruha szerintem elég merész. Isteni s*egge van de minek kellett mindenkinek megmutatni?
2017. dec. 24. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Tudom, sokakban egy világot döntök most össze, de az emberek változnak. Megkomolyodhatnak, észhez térhetnek, felnőhetnek agyilag.

Pár magadfajta idióta szóba sem állna olyan nővel, aki x-nél több pasival volt, vagy volt futókalandja, vagy volt bármi ilyen a múltjában. Nincs ebben tapasztalatom, én le szoktam szedni a régi képeimet, akkor is, ha sosem süllyedtem eddig, ez már más kérdés. Én inkább csak azt nem értem, hogy miért rosszabb az az ember, aki kipróbált valamit és rájött, hogy az nem ő vagy nem jön be neki, vagy akkor jó volt, de felnőtt, mint az, aki egy ilyen világ szüze kisegértakony marad a házasságig aztán ki tudja, a nagy lemondósdiban mihez jön meg a kedve. Nem tudom, miért kell könyékig turkálni más múltjában (oké, itt azért, mert hagyta a közzétett képekkel, de amúgy is ezt csinálják egyesek).

Nincs semmi takargatnivalóm, de otthagynám a pcsába azt, aki a múltamban kotorászik és az alapján ítél meg. Közöm nincs ahhoz a hallgatag, görcsös kis csitrihez.

2017. dec. 24. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem úgy, ahogy az előttem hozzászóló is írta, igenis a korral valtoznak és komolyodnak az emberek és a fiatalkori kis feltűnésködese miatt nem kellene elitelni ami volt mar elmult, es arra adj csak amilyen most ő.
2017. dec. 24. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
24%

Igazad van, járk utána a múltjának, az sokmindent elárul a jövőről, hogy mire számíthatsz.

Mindenkinek van egy személyisége és az gyökeresen nem fog megváltozni. Ha valaki gyakran cserélgette a partnereit akkor idő kérdése hogy mikor akar változatosságot egy kapcsolatban.

2017. dec. 24. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Akkor még azt hitte az kell a férfinek, aztán azóta felnőtt és komolyodott.

Megint egy olyan hülye pasi vagy, találtál egy számodra megfelelő nőt, de csakazért is keresed a hibát benne, ha most nem találsz, hát a múltjában igen. Képzeld ő is kutakodott és kiderült hogy bepisiltél tízévesen. Hát ilyet!... lelombozó.

Szóval ha tetszik és minden oké akkor előrenézzél és vidd tovább ezt a kapcsolatot.

2017. dec. 25. 07:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy esélyt mindenki megérdemel szerintem.Ismerd meg,aztán ítélkezhetsz.
2017. dec. 26. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Kurv4 gyanús, de próbáld meg jobban megismerni, hátha mégse ment végig rajta fél Budapest.
2017. dec. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!