Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő elvárja, hogy én válasszam ki a helyszínt és álljam az egészet?
Nem szeretem ezt a maradiságot én azt szeretem, hogy csak találkozunk valahol és eldöntjük hova megyünk. Túl maradi ez a csajt elhìvni dolog, nem 21. századi, mivel már a nők is ugyanolyan életet élhetnek, mint mi nem kell egésznap háziasszonykodniuk, ha dolgozik akkor van egzisztenciája nem szorul rá a meghívásra.
Úgy látom soknak bejön ez én meg nem szeretem ezeket a klasszikus mintákat, és nem szeretem a nemi játszmákat se, hogy azzal kell kimutatni a férfiasságomat, hogy én vagyok köteles elhìvni és nekem kell állnom a cekhet. Az meg ilyenkor le van tojva, hogy legbelül milyen vagyok, mert nem mentem át a felszínesség teszten és emiatt nem vagyok férfi. Ezért szakadt meg egy jó levelezésem, mert ő ragaszkodott ezekhez.
Azt szeretem, ha találkozunk valahol elmegyünk mondjuk egy közeli kávézóba esetleg egy étterembe beszélgetünk egy jót és, ha úgy alakul akkor kifezetem kettőnként, mert itt nem a pénz a lényeg. Csak ne érezzem kötelességnek, hogy a meghívással kell promóznom a férfiasságomat, mert én nem sajnálok kávéra vagy kajára pénzt.
Szeretem tudni elore, hova megyunk, nem pedig csak celtalanul talalkozni valahol. Az mondjuk mar mindegy, ki hatarozza meg, hova menjunk, de alapvetoen ferfiasabb tulajdonsag a celtudatossag, mint a tesze-tosza, nekem aztan nyoooc majd lesz valami fele felfogas :)
Fizetesnel pedig az ilyen “en elvbol nem fizetek” fele fazonokat szeretem kiszurni. Aki elvbol nem hajlando kifizetni egy 450-1050 forintos lattet, azzal nem egymast keressuk :D
Szeretem ha celtudatos a pasi es tudja mit akar
Ergo azt is szeretem ha a randin o mondja meg mi legyen
En max finomitok rajta
A fizetes szigoruan felesben!
Az elso 5-6 mindenkeppen !
Ezt én is tapasztaltam, és sok értelmes, hasznos tipp van benne. Nézd végig : https://www.youtube.com/watch?v=dHtSTme2aXA&t=183s
Amíg nem vagytok egy pár, nincs kapcsolatba veled, addig a randik leszervezése, hova menjetek, mi legyen a program: A férfi dolga! Te vagy a férfi, neked kell feltérképezni mindent. Fizetés: Ne menj olyan helyre, ahol több ezer forintot otthagyhatsz! Nem hinném hogy pár száz, vagy pár ezer forint nem ér meg egy randit, egy lányt. Ennyit sajnálsz egy lánytól? Persze ha felajánlja hogy fizessétek felesbe, akkor kellemesen ér, de én akkor se engedném hogy felesbe fizessünk. Majd ha a sokadik randin vagyunk, akkor majd fizetünk felesbe!
Sok sikert!
f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!