Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, elméleti kérdés! Ha odamenne hozzátok egy pasi - miközben várakoztok - és spontán a szemetekbe mondaná: "Csúnya vagy mint a sötét éjszaka! ", akkor mit reagálnátok rá?
Nyugodtan és higgadtan azt felelném, hogy ez csak a te szubjektív véleményed. Ahhoz képest nagyon sok pasi az ellenkezőjét mondja. :)
Mosolyogva odébb állnék.
Teljesen átlagos ember volt. Azért vettem komolyan, mert sokat csúfoltak.
Ez van. Én is szeretnék nem áldozat lenni, és úgy reagálni, mint itt a többiek.
Önbizalmam rendben, szóval valószínűleg, mint ahogy más is írta egy köszönöm szépen ki csúszna és nevetnék.
De azért ez szituáció függő is valóban.
Egy ember a tömegből oda jönne hozzám. Igazából attól függ épp milyen hangulatban vagyok. Ha jó kedvem van, rá hagynám. Ha szomorú vagyok rosszul esne, szerintem bőgnék. Ha épp mérges vagy feszült vagyok, elküldeném a jó fenébe.
Szóval nálam ez hangulat függő. :D
"vagy valami sármos alfahím mondta a szemedbe?"
Egy igazi alfahím nem tesz soha ilyent, csak a kis suttyó mitugrászok.
Nem mondanék semmit. Nagyon meglepődnék, és nagyon rosszul esne, annak ellenére, hogy tudom valami baj lehet a fejében. Kerülnüm a szemkontaktust, és gondolném magamban, hogy mi volt ez, miert kellett ezt mondania, mit gondolnak most rólam akik hallották, és nagyon cikinek érezném magam.
Lehet később visszagondolva el is sírnám magam, higy lehet valaki ilyen bunkó velem, miközben rá se néztem meg ilyenek.
Pár nap múlva meg már az lenne a fejemben, hogy miket szólhattam volna vissza :D
Szóval nagyon rosszul viselném, az ilyen beszólásokhoz kicsit gyenge lelkű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!