Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiakat miért zavarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért zavarja, ha egy nőnek két pasija van, amikor ők is titokban poligámiáról álmodoznak?

Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 14:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mert ha a férfi megdug két nőt, akkor mindkét nőnek lehet tőle gyereke egy időben. Sőt, egy férfi évi több száz gyereket is csinálhat elméletileg.

De egy nőnek egyszerre csak egy férfitól lehet gyereke, akárhány férfi is dugja meg őt. Egy nő hiába erőlködik, évente nem tud 1-nél több férfinak gyereket szülni.

(Igen, tudom hogy itt senki nem a gyerekvállalásról beszélt, de ez evolúciós pszichológia egyszerűen, amit magunkkal hordozunk hímként és nőstényként nem csak az emberiség utóbbi 2 millió éve óta, de már a dínók kora óta, amikor a mostani ember őse egy ilyen kis cickány-pocok-patkány volt.)

2017. dec. 10. 14:56
 12/22 A kérdező kommentje:
Jaj, tudtam, hogy valamelyik proli beírja majd ide a kulcsos példát. :D
2017. dec. 10. 15:01
 13/22 A kérdező kommentje:

Mivel biológiailag a nő képes bármikor szexelni, akkor is, amikor terhes, ezért teljesen irreleváns, hogy épp kitől vár gyereket.

Evolúciósan voltak olyan közösségek is, ahol volt egy matriarcha, aki évente szült 1 gyereket egy random hímtől, a közösség többi hím és nőnemű tagja pedig segített a felnevelésben.

2017. dec. 10. 15:05
 14/22 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Szerintem teljesen igazad van. De a ferfi ego jobban kisajatit mint a noi.

Nem kellene, hogy igy legyen, de cserebe a nok meg sokkal jobban fuggnek attol, hogy masok, hogyan itelik meg oket.

ha fair vagy s a ket pasi tud egymasrol, szerintem ez egy normalis dolog.

2017. dec. 10. 15:33
 15/22 anonim ***** válasza:
63%

A ferfi ego kisajitobb, mint a noi? Na ne mondd!

Meg jobban fugg a no masok velemenyetol?

Ez sem igaz.

2017. dec. 10. 16:38
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

#9 Aha, de az a hasznos hegyező, amelyik sok ceruzát kihegyez, miközben a ceruza, amit sokat hegyeztek, hamarabb elkopik. Az idők végezetéig lehet hányni az ostoba kukabölcsességeket mindenféle használati tárgyakról, de a nap végén mi azért mégis csak emberek vagyunk...

Kérdező, pont azért elfogadottabb a poligámia a férfiak részéről, amiért a nőket szüzen szeretik a legjobban: a férfiak imádnak birtokolni...

De ne aggódj, (talán) több olyan férfi van, akik maguk sem rajonganak annyira a poligámiáért.

2017. dec. 10. 17:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok prűd XD

Nekem mindig elég volt ha csak egy férfi d...... meg :D

Nem minden férfi álmodik erről ne általánosítsunk már.

Azért ide is elkélne egy online pszichológus szerintem.

Álmodozni lehet ...

2017. dec. 10. 18:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Pont, hogy a nők jobban imádnak birtokolni. Ismerek olyan nőt aki nyitott kapcsolatban élt a párjával. De nem tetszett neki, hogy a férfi is több nővel kavar. Ezért visszavonta és ő azóta is titokban pasizik. Szóval nem a férfit zavarta a nyitott szitu
2017. dec. 10. 19:28
 19/22 anonim ***** válasza:
femináci alert!
2017. dec. 12. 09:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Évszázados kérdés, és még mindig az a válasz rá, hogy a természet úgy alkotta meg a két nemet, hogy a férfinak szaporítani kell ezért vadászösztönt kapott, a nőnek meg gondoznia kell, ezért anyai ösztönt kapott. Alapban. A férfiak pedig azért nem csípik, ha az ő nőjük mással is szexel, mert nincs biztosítva, hogy a gyerek az övék lesz. Fordítva ez nem igaz, és ez az alapja az egésznek. Az összes többi csak variációk egy témára. Ha pedig elfogadjuk, hogy a házasság régimódi, és mindenki mindenkivel szexelhet, akkor a jövőben csak a nőkre fog hárulni a gyermek felnevelése, mert senki nem fogja az esetlegesen más gyerekét felnevelni.
2017. dec. 15. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!