Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy srácba. Ő 16 éves, én 15.Már régóta belevagyok zúgva..Nagyon megvisel ez engem, már 3kg-ot fogytam miatta.. Mi lesz ha nemet mond?
Figyelt kérdés
ugy érzem ha nemet mondana akkor vége lenne az életemnek..Ilyet még soha nem éreztem...Valahogy a tudtára szeretném adni.2008. okt. 24. 17:01
1/3 anonim válasza:
Semmi!
Kinézel magadnak másikat.
Mit gondolsz másnak nem mondtak még nemet?
Én még nem hallottam olyat,hogy belehal valaki abba,hogy nem tetszik másnak.
A helyesírásod,viszont kicsit gáz(bocs)
2/3 anonim válasza:
Ő is csak egy ember és te is. mi van akkro ha nemet mond? semmi... ő is csak egy darab csont és hús tömeg mint mindenki más...
Ha tudtára szeretnéd, adni akkor ajánlatos ketesben valahogy elintézni, mert a tömeg sosem jó! Az ember tömegben állatta válik! Ez sajnos tapasztalat. Na szóval nyíltan meg mondod neki, hogy nagyon szerelmes vagy belé, és hogy nagyon tetszik neked.
3/3 anonim válasza:
Beszélj vele, gyűjts bátorságot és beszélj vele.Máshogy nem fog menni, ha nemet mondd akkor meg nézz más után, nem tetszhet mindenkinek, mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!