Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok skinhead pasit?
Figyelt kérdés
nemviccböl kérdezem szal az idióta válaszokkal békén lehet hagyni:)2010. jún. 1. 19:36
32/41 anonim válasza:
Itt vagyok, ne keress tovább senkit :) Ha gondolod írj privit :)
34/41 anonim válasza:
Magyar Szigeten mindenképp találsz. Am nekem is skinhead a barátom.
19/L
35/41 anonim válasza:
Fehérváron a pályaudvaron... van egy rakással:D
36/41 anonim válasza:
Menny ki az erdőbe és keresd a skinhead vaddisznót. :P
37/41 anonim válasza:
Jobbik rendezvényeken?
Pl. Ott volt a jobbik majális 3 napos volt a Hajógyárin, ingyen koncertekkel, teli kopasz skinhead pasikkal. Ráadás ott az éjszaka ahol dugni is tudtál volna.
Elhiheted, hogy még lesz egy jó pár Jobbikos rendezvény, csak érdeklődj a honlapjukon, vagy nem tudom..
Ja meg most volt a Trianoni emléknap is..
38/41 anonim válasza:
háh:D nekem is találhatnál... vannak skinhead haverjaim de egyikkel sem tudnék elképzelni komolyabb kapcsolatot. de esetleg ha találsz sokat küldhetsz ide is párat :D
39/41 anonim válasza:
itt vagyok.írj ha érdekellek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!