Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség egy 14éves Fiúnak!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség egy 14éves Fiúnak!?

Figyelt kérdés

Először is a történet: Ismerek egy lányt, elég régről de eddig nem volt köztünk semmi. Mostanában megtetszett nekem, elkezdtem vele többet beszélgetni kb. 1-2 hete.Elég sokszor megtudom nevettetni, de valahogy nem látom a jeleket! vagy nincsenek is, vagy csak én nem látom :( Szerintetek mit csináljak, hogy észre vegyen?

Amúgy 14/F

2010. jún. 1. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
ha 30 centinél kisebb faszod van, ne erőlködj a mai 14éves lányok annál kisebbet meg sem éreznek
2010. jún. 1. 18:05
 2/9 anonim válasza:
100%
mondd meg h teccik neked! :P
2010. jún. 1. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) Egy rész ha megtudod nevetettni az nagyon jó dolog :) Az a másik hogy van beszélőkéd és ez is előny :) ha jól elbeszélgetsz az nagyon jó :) amúgy szerintem hívd el valahova:P Vidd el a duna partra sétálni vagy akármi :) meghívod egy fagyira stb :) Lehet ő is fél bevallani úgy ahogy te :) remélem tudtam segíteni hali 17/F V voltam :)
2010. jún. 1. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Maszturbálj egyett, vagy kettőt az én kontómra is. :) Hát ha jól kijöttök akkor csak érdekled a kislányt nem igaz? Ha meg tudod nevettetni akkor tudod oldani a hangulatot is. És ha már elég oldott, mond el neki hogy mennyire megkedvelted, és szívesen járnál vele. ÜDV23F
2010. jún. 1. 18:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Na igen, de vmi konkrétabb?

Szal pl. hivjam el randizni vagy ienek?

meg ha igen, akkor hova a legcélszerűbb?

2010. jún. 1. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
1-2 hét után ne várj orbitális nagy csodát. Legyél minél többet a közelében,továbbra is cseveréssz vele és nevettesd meg. Attól hogy megtetszett neked és szóba áll veled,nem feltétlenül azt jelenti hogy te is bejössz neki. Az is meglehet hogy egyenlőre 1 egyszerű haverként tekint rád. Ne siettesd el a dolgot. A lányok sose tudják mit akarnak .. :D
2010. jún. 1. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
16%
dugd a nyelved a fosojába.......
2010. jún. 1. 18:21
 8/9 anonim válasza:
pl. egy parkba sétálni :)
2010. jún. 1. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi az, hogy nem Babi néni a szerelmed? de gáááz vagy. bezzeg babi nénit egy kis bauxit levessel meghódíthatnád
2010. jún. 1. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!