Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor miért szerepel férfiak részéről az első öt kérdésben az, hogy a nő egyedül lakik?
Nőként nagyon anyagiasnak tartom ezt, főleg ismerkedés legelején és az jut eszembe, hogy ez már egyből csak a hozzámköltözés miatt kérdezni, csak ez érdekli, főleg, ha azt mondom, hogy igen, egyedül lakok.
Biztos lesznek ellenkező válaszok, viszont úgy látom sok esetben, hogy 30-as nők, akiknek van kis saját lakásuk, bizony szabad prédák ilyen szempontból.
"Olyan férfiak miért keresnek szexet, akiknek nincs hol szexelniük, sőt minimális pénzük sem egy olcsó panzióra, vagy havernál kérni lehetőséget, stb.?"
Az, azért teljesen más. Tapasztalat, egy nő, sokkal lazább tud lenni a saját lakásában, mint máshol. Elmegyek egy panzióba, az azért ridegebb, minden ismeretlen, esetleg jönnek-mennek folyosón, szomszéd szobákban, stb.
Különben, szerinted, szex, csak annak jár, akinek pénze van??
Szerintem, emögött inkabb logisztikai erdeklödes rejlik.
Egyebkent a legtöbb nö elsö kerdesei közt szerepel, hogy mivel foglalkozol. Iszonyatosan untat a kerdes, mert semmi kedvem magyarazkodni, hogy mit, miert, hogyan. Nem titkolozasbol, egyszerüen nem a munkamon keresztül definialom magam. Ha kiterö valaszt adok, azt hiszik, titkolozok vagy kamuzok. Ha pedig elmondom, akkor en nem tudhatom, hogy fennmarado erdeklödeseben mekkora szerepet jatszik, hogy havi keresetem eleri a het szamjegyü összeget.
4-es vagyok ismét,
a válaszok szerint kb. egyedül vagyok azzal hogy nincs különösebb hátsó szándék :-(
Én ilyet tényleg csak puszta érdeklődés, beszédtéma indítás végett kérdeznék.
Az elején biztos nem azon járna az eszem hogy tudunk-e majd szexelni, vagy odaköltözhetek-e hozzá.
:-D vicc vagy kérdező!
A kérdés elején még végig akartam olvasni és örömmel válaszolni őszintén.
De mire eddig eljutottam, már kedvem sincs.
Gondolkozz el vajon miért!
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!