Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban könnyebb csajozni egy BMW-vel?
Én ezt nem értem. Napi szinten mennek ezek a kérdések hónapok óta ezen az oldalon. Mindig elmondjuk, hogy semmire sem mentek a szaros kocsitokkal meg bármitekkel, ha ti nem értek egy darab szart sem. Ennek ellenére semmi fejlődés nem mutatkozik.
Most vagy az történt, hogy bezárt a Lipót és mindenki itt kötött ki, vagy csak szimplán olyan értetlenek és buták vagytok, hogy emberként is elkerülnélek titeket, nemhogy férfiként.
Nem tudom, hogy konkrétan BMW-vel könnyebb-e. Kislányokat biztos fel tudsz szedni vele...
Az viszont tény, hogy a sikeresség, jó anyagi helyzet vonzóbbá tesz a nők szemében. Egyfelől önbizalmat ad, másfelől meg simán növeli az "értékedet". Indirekt módon is, szóval nem kell sugar daddy-nek lenned hozzá. Mondjuk ezen az oldalon azért is lepontozás jár, hogy ezt leírom.
Ha valakinek BMW kell a csajozáshoz akkor igen, könnyebb az olyan ribiket felszedni aki hozzá való.
Ha valaki nem csajt hanem nőt akar akkor ahhoz ész kell nem kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!