Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin éneklés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin éneklés?

Figyelt kérdés
27 éves pasas vagyok, elég sikertelen a nőknél, általában 1-2 randi után leszerelnek. Számos találkozáson vagyok túl. Már jó évtizede járok lagzikba énekelni, szintetizátor ozni. Az ének hangom egész jó, sokan dicsérik. Ha esetleg randevú közepén elkezdek dúdolgatni, majd énekelni, az beválhat? Sváb zenék, srámli zenék, csujjogatósak stb...

2017. nov. 27. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

5: Ja, aztán lehányja a csajt. :D

9: Neee! Ezzel magad alatt vágod a fát. Próbálj máson változtatni, hogy sikeres legyél. Ez nem fog menni.

2017. nov. 27. 21:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Tőlem távol állnak az újabb zenei stílusok.. valahogy én ezeken nőttem fel
2017. nov. 27. 21:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Vagy már eleve rossz ötlet ez az éneklés.. ?
2017. nov. 27. 21:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves ötlet, de bővíteni kellene a repertoárt. Metálos csajnak valami hörgőset kellene előadni, vallásos lánynak gregoriánt, stb.
2017. nov. 27. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát én tuti azt hinném, valami komoly baja van a pasinak... Párom szokott néha szerenádozni nekem, hogyha kicsit többet iszik, vagy májusfa állításnál, őt sem gondolom teljesen normálisnak. :D Mondjuk jobb, mint a "szia. mivel foglalkozol, hány gyereket szeretnél?" sablonok.
2017. nov. 27. 22:07
 16/21 opened paradise ***** válasza:
Inkább ne...
2017. nov. 27. 23:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Sikítva menekülnék. :D
2017. nov. 27. 23:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Apukám is zenél, mulatós stílusban, így én is ezen nőttem fel, nálunk ilyen az egész család, szeretünk mulatni. De első randin, pláne emberek között ez ciki lenne. Nem csak a stílus, eleve az éneklés is. Ne ezzel akarj csajozni, mert ha mondjuk azért utasítanak vissza, mert a külsőddel van gond, vagy ilyesmi akkor ezen nem segít az sem, hogy jó a hangod.

Később amúgy simán jó pont lehet, hogy zenélgetsz, ha a nő is kedveli ezt a stílust, de ezt majd csak akkor add elő, ha már megszerezted :D

2017. nov. 28. 00:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Legsikeresebb akkor lehetsz,ha nem próbálod meg magad előadni. Mi nők szeretünk magunkról beszélni és szeretjük,ha meghallgatnak minket. Szóval tegyél fel kérdéseket,beszélgess velük és válaszolj ha kérdeznek szerényen. Nincs más titok.

Az éneklést hagyd meg a lagzikba, lehet az elaő pár alkalommalnem is említeném a dolgot. Nem túl menő és szexi a szintiboy szerep.

2017. nov. 28. 13:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Csak mulatost ne, a leggányabb müfaj, borzalmas nyekergéssel :(
2017. nov. 28. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!