Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira mivel félénk fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira mivel félénk fiú vagyok ezért mehetnék 3 deci borral? Az erőt ad

Figyelt kérdés

2017. nov. 25. 13:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolok:

Igen. Én is szoktam csinálni. Mondjuk van egy randim este 6 órakor. Úgyhogy felbontok egy üveg bort fél 5-kor és azt megiszom fél 6-ra. Az édes/félédes fehér a legjobb, ami a legkevesebb nyomot hagyja. Utána eszek rá pár falatot, fogat mosok és induláskor egy rágót is beveszek.

Azért iszom egy üveggel, mert 2 méter magas, 90 kilós srác vagyok és már a májam is be van járatva, szóval kevesebbet meg sem éreznék.

Soha egy nő nem vette még észre! Az utóbbi két évben szexeltem kb 15 nővel, az előbbieket is beleértve csókolóztam vagy 30-cal és az előbbieket is beleértve randiztam vagy 50-nel. Ha betartod amiket írtam, nem veszik észre, hogy ittál előtte egy üveg bort. Ja és mondani sem kell, de mondjuk egy óra sétálgatás után mindig meghívom őket, hogy igyunk meg egy-egy pohár bort egy kellemes, igényes, csendes beülős helyen

25/F

2017. nov. 25. 15:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Menj kotta részegen
2017. nov. 25. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem ad erőt. És ha a szagát el is nyomod, van érzékem hozzá, hogy már a köszönésből kiszúrjam. Visszataszítóbb lenne, mintha azt látnám, hogy izgulsz...
2017. nov. 25. 16:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Vodkát javaslom mert annak nincs szaga de nagyon figyelj a mennyiségre mert ha észreveszi rajtad hogy ittál akkor annyi volt.
2017. nov. 26. 06:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Akik itt gyáváznak és lúzereznek, azokat megnéztem volna életük első randiján.
2017. nov. 26. 08:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne. Hidd el, többet veszthetsz, mint amennyit nyerhetsz vele!
2017. nov. 29. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Szegény kérdező, hogy nem csak olyanok válaszoltak neki, akik próbálták is már.
2017. nov. 30. 13:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak a puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot.
2017. nov. 30. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!