Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy e 10/8-as pali nem talál magának barátnőt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 23:13
2/31 A kérdező kommentje:
...egy...
2017. nov. 21. 23:15
3/31 anonim válasza:
Hogyne létezne. Nem is akar, jófiú-szindrómás, önbizalomhiányos, gátlásos, elköteleződni nem akaró, fél a nőktől, stb... Kismillió oka lehet.
4/31 A kérdező kommentje:
De miért?
2017. nov. 21. 23:17
5/31 anonim válasza:
Az 8/10. És ha extrém módon visszahúzódó, esetleg igénytelen, akkor persze, simán.
6/31 A kérdező kommentje:
Ja elírtam !Bocs.
2017. nov. 21. 23:19
8/31 anonim válasza:
Én elvileg az vagyok, és nem találok.
9/31 anonim válasza:
Nekem volt, de most jobb egyedül. Úgysem férne meg senki sem az egóm mellett :D
10/31 anonim válasza:
Én nem nem találok hanem akit szeretek most mást szeret de hiszem hogy együtt leszünk és visszatalál hozzám. Mert tudom hogy szeret és senki nem szereti úgy mint én.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!