Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan keltsem fel az erdeklod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel az erdeklodeset?

Figyelt kérdés

Nah szoval. En 21fiu o pedig 18lany. (Ezt mostkellmondani?)

Ma munka utan elmentem a helyi bevasarlokozpontba kajat venni itthonra es a penztaros lany egy volt sulibelim aki mar akkor is oda jart amikor en szoval en tudom ki o. Bealtam a sorba es azonnal rammosolygott es koszont, feltetelezem es remelem hogy akkor csak tudja en is kivagyok.

Valahogy lekene szolitani vagy mittudom en csak az a baj hogy beallnak a sorba mogom es tul sok idom nincs a veszelgetesre.

Egy egyszeru kerdesre gondoltam ha legkozelebb is osszefutok vele: te minden nap itt vagy? -igen,nem..- akkor ugynezki idefogok szokni/pedik akkor ide szoktam volna..

Vagy valami hasonlo kis aprosagra gondoltam amivel burkoltan tudom vele kozolni hogy bejovos de megsem esek pofara ha nem akar tolem semmit. Vagy valamivel megnevettetni amivel kicsit belevesem a memoriajaba magam.. tippek tanacsok? Amire en gondoltam nagyon felesleges mondat lenne?

Vagy eppen ha nem allnak be mogom es sikerul valami tartalmasabb beszelgetesbe belemenni egy kavera meghivni vagy akarmi.. csak nem jut eszembe semmi otlet vagy modszer.

2017. nov. 19. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Találkoztunk már valahol?:)
2017. nov. 19. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Mi már találkoztunk régen a suliban! Találkozhatnánk újra, ha gondolod?

Igen esetén Rendben, várj adok egy névjegykártyát ( rajta neved, telszámod, emailed ) és talán keres téged.

Nem esetén meg fizetsz s örültem;)

2017. nov. 19. 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Kicsit hulyenek ereznem magam.. mar nem lehurrogni akarlak.. csak nagyon ugytunt a csajszin is h megismert.. a suliba meg nagyjabol mindenki ismert.. max ha ugyteszek mintha en nem tudnam ki o csak ismeros lenne valahonnan.. csak o is egy eleg felkapott csaj a kornyeken :'D hjajjj.
2017. nov. 19. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Valami poenosabbra gondoltam.. azzal nem egek nagyot nem eseten sem.. vagy csak viccnek fog tunni es komolyan sem veszi.. arra gondoltam meg h ha kiadja a blokkot es megallok nezem a blokkot mintha valamit rosszul utott volna bes es megmondom neki hogy a telefonszamodat elfelejtetted rairni :D
2017. nov. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!