Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha rögtön magához hív randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rögtön magához hív randi nélkül akkor csak egy alkalmat/kalandot akar?

Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 17:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha te járnál is vele, akkor eszedbene jusson átmenni.
2017. nov. 19. 17:25
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek zöld kéz megy.

Hát szóval mindenki úgy látja, hogy ebből semmi jóra ne számítsak.

2017. nov. 19. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mennyire ismered, de ha ismeretlen, foleg ne menj at. Nem biztos, hogy meg tudnad vedeni magad, ha ugy alakul, hogy rogton leteper. Ha komolyan gondolna, nem lakasra hivna. Egy kulso helyszines randi sem boritekol komoly szandekot, de az ilyen meg vegkepp nem.
2017. nov. 19. 17:30
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
Ha csak ilyen "netflix and chill" jellegű áthívásra gondolt, akkor valószínűleg igazuk van a többieknek. De ha pl le akar nyűgözni a főzőtudományával, vagy valami kényelmes, meleg otthoni programot javasol, aminek akár a végén még szex is lehet, de nem ez a központi cél, akkor nem feltétlenül kell elásni. Mit mond, "mire" hív át?
2017. nov. 19. 17:31
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
megkéri a kezedet....de lehet, h nem.
2017. nov. 19. 17:31
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Most ezt nekünk kell megszavazni, mert te képtelen vagy magadtól dönteni? Te ismered az illetőt.
2017. nov. 19. 17:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Feltehetően igen, és feltételezi, te is dugni akarsz.

Ha kicsit is komolyan venne, első randin nem a lakásába hívna.

2017. nov. 19. 18:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi egy éve egyûtt vagyunk.

N25

2017. nov. 19. 22:01
 19/21 anonim ***** válasza:
A jelenlegi párom úgy kezdte, hogy menjek át hozzá meginni valamit. Először elhajtottam. Másodszor is, bár akkor azért már kedvesebb voltam vele. Harmadik próbálkozásánál meg nem érdekelt mi lesz, átmentem, mert csak vigyorogni tudtam tőle, annyira megfogott benne valami. Szóval ez volt, és azóta már a kezem is megkérte. Szóval bármiről lehet bármi.
2017. nov. 20. 20:20
 20/21 A kérdező kommentje:

16-os!

Nem, szerencsére nem neked kell megszavaznod :)

2017. nov. 21. 05:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!