Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők hogy lehetnek ennyire szánalmasak, hogy szemmel láthatóan lekezelően viselkednek nekik nem tetsző férfiakkal?
2
Nem olyan esetről beszélek, amikor valaki nyomul vagy ismerkedni akar, hanem amikor a véletlennek köszönhetően kerültök egymás mellé, vagy netán muszáj hozzád szólnia például munkahelyi feladattal kapcsolatban.
Es mibol gondolod hogy nem csak szar napja van?
En az ovodas kislanytol a kezdve, a pasikon at, a idos nenikig mindenkit eltudok kuldeni melegebb eghajlatra, ha epp olyan helyzetben vagyok, hogy a hatam kozepere se kivannam az embert, nem hogy mellem.
Ja persze csak a fejemben.
De attol a tekintetem, stiluosom lehet lekezelobb
5
Ez nem szép ugye tudod? Önbizalom romboló mások számára.
Tudom , es velem is elofordult vissza fele.
Nem egy fejrazos ,, edesanyadra,, gondoltam. Hanem megforgatom a szemem, ha elkezd velem beszelgetni tok folosleges dolgokrol (mennyi volt a piacon a repa) probalom terelni finoman, ereztetem vele, hogy nem erdekel, semmi kedvem idegenekkel hulyesegekrol beszelni.
8
Igenis vannak férfiak akiknek nem áll jó alapokon az önbizalmuk, hiszen nem volt sikerük a nőknél különböző okok miatt. És egy ilyen eset csak ront a helyzeten. Nyilván aki gimis korában menő volt és körül rajongták a csajok arról lepattan egy ilyen, de mindenki nem dicsekedhet ezzel. Remélem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!