Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egy férfit csak 30 éves korától kezdik el megnézni a nők?
3
Gondolom a kóros elhízás felülírja ezt a szabályt...
Semmit nem jelent.
Honnan tudod, hogy mit néz rajtad? Miért néz?
Odamegy hozzád? Vagy ha te odamész, akkor nyitott az ismerkedésre?
Azzal sokra nem mész, hogy van szeme és lát vele.
Jajj ez az ábra nagyon vicces.
Fogalmam sincs honnan szülték meg, de nézz már meg egy random 38 éves férfit társkeresőn..
30 felett jó, ha a felének megmarad a haja és nem szed fel 8 kiló zsírt a korábbi kidolgozott izmaira.
35 éves korukra már apukák kisgyerekkel, válással, gyerektartással és problémákkal.
Talán 38 azért lehet csúcs nekik, mert addigra iskolás lesz a gyerek, beállt az elfogadható viszony az exszel, és valamennyire sikerült kilábalni a válás utáni anyagi csődből. De ez kőzel sem azt jelenti, hogy a csúcs olyan magasan lenne náluk, mint egy fiatal csajra. Az érdeklődés rájuk nem fogja soha megközelíteni egy fiatal nőjét.
45 felett meg úgy hullanak, mint a legyek.
Szerintem 28 évesen vannak toppon a férfiak minden téren. Akkor még fontos a külsejük, van hajuk, már állásuk van, valamennyi szakértelmük, és szép karrier képe rajzolódik ki előttük, ja és nincsenek problémák se gyerekkel, se volt feleséggel.
6
Ha valaki nem tetszik azt nem nézzük meg, ha valaki tetszik azt megnézzük. Ilyen egyszerű az ábra.
Hogy jönne már oda, nyilvános helyen, utcán, buszon pont mindenki szeme láttára egy NŐ oda fog menni egy csávóhoz. Ekkora ökörséget hogy lehet kitalálni? Ilyen sehol nem fordul elő. Még férfiak sem mennek oda nőkhöz egy buszon, vonaton, utcán, max este egy szórakozóhelyen. Nemhogy fordítva.
Én nem megyek oda, mivel nekem már kapcsolatom jelenleg. Ez a kérdés csak arról szól, hogy egy férfi 28-30 között jobban néz ki általában mint 18-23 között. Amire jó esély van, hogy igen, hisz férfiasabban néz ki, ami alap járaton vonzó. 23 alatt kölyökpofájuk van a srácoknak, így abban a korban csak az dönt, hogy ki nyalja jobban fel a haját, vagy ki tolja mélyebben a segge alá a farmert.
7
Nyilván genetikától is függ ez az egész. Én is ismerek csávókat akik már 28 évesen a fejük tetejéről elvesztették a hajukat illetve kinőtt a tokájuk és hasat eresztettek. Mondjuk ez utóbbin helyes étkezéssel még lehet segíteni. És hajnövesztő szerek is léteznek.
Ám másik kategória, hogy 26-27 éves koráig sehogy sem néz ki, aztán pedig hirtelen megjelennek a karakterek az arcán. Pl apám, akiért 30-45 éves kora között rajongtak a nők. Én most kezdem tapasztalni, még nem vagyok 30 de nemsokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!