Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szögödi tájszólás hátrány a csajozásba?
ha a csaj van annyira intelligens, hogy tudja, milyen a tájszólásod, akkor még előny is lehet, mert ma már tényleg ritka és különleges jelenség
én szeretem, mindig örülök, ha már egy pár szó után tudom valakiről, aki nagyon megnyomja a T hangokat, hogy szabolcsi :)
de a mai tinik nagy része csak annyit vesz majd észre, hogy "parasztosan" beszélsz
főleg Budapesten nagyon előítéletesek a vidékiekkel szemben
az ízesebb nógrádi, szegedi, felvidéki vagy vasi tájszólásokat meg egyenesen bunkónak titulálják
intelligencia kérdése, de az ma már hiánycikk
Valószínűleg kamukérdés,de azért válaszolok...
Egy az,hogy Szögedi és nem Szögödi.Mint ahogy már más is írta,nem minden e-t ejtünk ö-nek.
Nem hátrány én is arrafelé lakok,szóval megszoktam már.Egyébként a tájszólásom egyáltalán nem hátráltat a pasizásban.(Lány vagyok)
Győr környékén lakik egy jó barátom,vele szoktam skypeolni és az "érdekeset" egyszer "érdekösnek" mondtam és azóta ezzel hülyéskedik.Eleinte azt hittem,hogy ezzel ki akar gúnyolni,de rájöttem,hogy csak viccelődik,mert ugyebár feléjük e-vel beszélnek és fura volt neki elsőre...=)
Ui: Nem mindenki paraszt aki ö-vel beszél,szóval ezt nagyon gyorsan felejtsd el...Egyszerűen csak tájszólás,na...=P
L/15
19:49
igazad van
még mindig jobb, ha valakinek tájszólása van és tud magyarul, mintha úgy beszélne, mint sok budapesti, akik nyafognak és a magyar nyelv szabályait sem ismerik
a tájszólás szexi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!