Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, leginkább 25 és 30 év közöttiek, összejönnétek egy olyan lánnyal aki 20 éves és teljesen minden téren tapasztalatlan?
#8: "és hát szexuálisan ezerszer jobb volt, mintha egy 20 éves srác mondjuk rám járt volna gyakorolni"
IStenem, valaki ezzel a felfogással tényleg házasságot köt veled?
Amúgy nem kell általánosítani hogy egy tapasztalatlan lány kíváncsi másokra is!
Én ezzel úgy vagyok hogy ha van végre valaki akivel összejönnék az nagy szó és nem tenném tönkre azzal hogy kíváncsi vagyok mert fel se merülne bennem olyan csak ha nincs szerelem de akkor már úgy is mindegy
Mi az, hogy minden téren tapasztalatlan?
Harminc voltam, mikor összejöttem egy 25 éves lánnyal, aki a tapasztalatlanság mintaképe volt.
Semmit nem éreztem ebből, minden téren nyitott, érdeklődő, kíváncsi volt, nem okozott semmilyen gondot.
11-nek: Kerülgetett akkoriban egy velem egyidős is. Vele se szerelem, se kémia nem volt. Nem akartam negatív élménnyel kezdeni.
Alfahím úrral kémia volt ezerrel.
Vőlegényemmel pedig szerelem is, kémia is, közös világnézet is, közös jövőkép is.
Egyébként nem értem a személyeskedést, szerintem semmi értelme, szorítkozzunk a kérdezőre. (Aki elvesz, szerencsére tudja, hogy miért:)
Néhány buta ember azt hiszi, hogy valaki azért lesz szar, mert 20 évesen nem feküdt még le senkivel, a 25 éves akárki pedig biztos hogy k**va jó lesz, mert ő már tapasztalt. Nem...egyáltalán nincs összefüggés a kettő között.
Akárki is általánosít ebből kifolyólag, honnan veszi hogy a 20 éves tapasztalatlan lány nem randizott már 10 férfival és szexchatel minden este, vagy dugja szét magát egy 30 centis dildóval évek óta, vagy nem szakértője a szex témának? Én ilyen voltam 19 évesen, csak épp a férfi megfelelője. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy művelje magát. Tökéletes voltam az ágyban az első alkalommal is, míg az egyszobás panelben a szüleivel együtt alvó 18 éves barátnőmnek fingja nem volt a szexualitásról, és egyáltalán nem kaptam meg tőle azt amire vágytam, holott ugyanonnan kezdtük. Én is szűz voltam, ő is. Mégis hatalmas szakadék volt köztünk. Szóval, miért is lesz szar az ágyban minden szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!